MIKÄ MÄTTÄÄ

Erikoisen ahtaassa mielensopukassa on mulla kummitellut jonkin aikaan tällaisen postauksen toteuttaminen, joten kai sitä härkää (on mun horoskooppi heheHEHEH) on otettava viimein sarvista ja hammasta purren toteuttaa tämä muutenkin kuin luonnoksissa. Jos sairas ajatuksenjuoksu tekstimuodossa aiheuttaa hengenahdistusta ja luonnotonta hikoilua, klikkaa punaista rastia. Tästä kyseisestä tekstinpätkästä (pitkästä) on tulossa mun mielipiteeni kaikkea nykyisin valitettavaa toimintaa ja ihmisiä kohtaan. Turha ottaa henkilökohtaisesti.

1. Maailmanpelastaja -ihmiset
Se, että et pese hiuksiasi kuin kerran kuussa säästääksesi vettä tai jätät kenkäsi ostamatta koska afrikan lapset ei tee sinusta parempaa ihmistä. Se, että keräät paljain jaloin kävelylläsi ympäri vuoden lasinsiruja ja kiviä tulehduksiin asti, aiheuttaa vain itsellesi antibioottikuurin ja sairaalakäynnit, mistä tulee kulutuksena paljon isompi haitta, kuin niiden saatanan tossujen ostaminen vaikka kotimaisilta kenkäsuutareilta. Jos itse et syö lihaa/matkustele hiilipäästöisillä kulkuvälineillä/osta kulutustuotteita uusina ja/tai jätät buranasi ostamatta koska eläinkokeet, mutta ystäväsi ja läheisesi ympärilläsi niin tekevät, ovat he syypäitä kasvihuoneilmiöön plus muuhun ah-niin-kamalaan kulutukseen sekä eläinrääkkäykseen, mikä tekee tietysti sinusta niin paljon paremman ihmisen.

2. Jääräpäiset ja "oma sana on laki" -ihmiset
Se, että olet fiksu ja ehkä ihan hyviä mielipiteitä omaava ihminen, ei tarkoita sinun olevasi jotenkin muiden ihmisten yläpuolella oleva kusipää, kenen ei tarvitse edes kuunnella toisen ihmisen ajatuksia. Huudatat mielipiteesi politiikasta/julkkiksesta/kansallisuudesta tai vittu vaikka koulun biologiantunnilla tehtävästä ryhmäesitelmästä, mutta auta armias jos joku ehdottaa, voidaanko käyttää sinisen tussin sijasta punaista, niin ei koska sinä et tykkää punaisesta. Jos sinua ei valita harrastusjoukkueen kapteeniksi tai koulun oppilaskunnan puheenjohtajaksi tai vaikka et saa kutsua puolituttusi serkun kissanristijäisiin niin saat kohtauksen, koska sinähän se tämän maailman napa olet.


3. "Miks vitus pidät blogii ku ei sulla oo oikeestaan mitää asiaakaan" -puheet
Se, että pidän/pidät/joku pitää blogia muttei näytä samalta tai omaa yhtä paljon lukijoita kuin ruotsin blogikuningatar Kenza ei tarkoita, etteikö hän sellaista saisi tehdä. Jos haluaa esitellä sekä jakaa ilonsa vaikka viime kuussa hankkimastaan saksanpaimenkoirasta, pitäkööt blogia hurttansa koiranpaskan analysoimisesta, jos vain intoa riittää. Blogi on aika usein sekä aika lailla pitäjänsä näköinen, joten jokainen blogi on niinkin kliseisesti sanottuna kuin oma julkistettu päiväkirja. Harrastusmuotona bloggaaminen menee mielestäni ja luulen, että myös aika monenkin bloggarin mielestä siinä missä mikä tahansa muu harrastus. Jos telinevoimistelu/jääkiekko/ratsastaminen on mielestäsi diivoille, voit ajatella samaa myöskin bloggaamisesta, samalla tavalla se vie sinulta aikaa kuin mikä tahansa muu kolopallo. Blogeja on tai ainakin tulee lähitulevaisuudessa olemaan jokaiselle jotakin, joten vaikka se naapurin Riitan sisustusblogi ei välttämättä jutuiltaan nappaisikaan, voi sitä aina löytyä treenipäiväkirjojaan yleisölle blogissaan jakava Virpi, joka ex-futarina haluaa säilyttää timmit reitensä.

4. "Jätettiin kundikaverin kanssa kortsut hyllylle koska YOLO" -teinit
Tää nykyään Usherin ja kaikkien muidenkin naurettavien jenkkiräppärien viljelemät lyhennelmäSWÄGIT alkaa tursuamaan sieltä sun täältä korvista ulos. Typerimpienkin jenkkien luulisi ymmärtävän, ettei se saatanan typerä itsestäänselvyytenä pidettävä lause "You only live once" anna sulle riittävän hyvää syytä lopettaa se sun kerran eletty elämä hyppäämällä kalliolta alas. 15 vuotta purkissa ei anna sulle riittävän hyvää syytä jättää just sitä ehkäisyä pois koska hei, mehän eletään vain kerran ja 9 kuukauden kuluttua sullahan on se toinenkin nyytti siinä sylissä joka SEKIN elää vain sen yhden elämän. Nyt vittu jooko.

Tässä vielä kaikille niille idiooteille, ketä ei ymmärtänyt tekstin sanomaa:   

5. "Hei en mä ole kiusaaja mä tein sen vaan läpällä" -juntit
Se, että sun mielestäsi se vinoileminen/tökkiminen/toisen jutuille tai teoille nauraminen ja/tai julkisesti nolaaminen oisi sun mielestäsi hauskaa, ei välttämättä ole siitä kohteesta mikään todellinen nautinto. Idioottimaisin teko tai juttu, minkä voit suustasi päästää on se, että hei, se oli vaan läppä se. On jumalattoman epäreilua ja lapsellista etsiä tekosyy ilkeille teoilleen siitä, että se oli sun mielestäsi pelkkä vitsi. Kiusaaminen on tässä yhteiskunnassa aina vain vakavampi juttu. Se, ettei sua ole itseäs ikinä kiusattu, ei anna sulle syytä olla käyttämästä pääkoppaasi ja vähäisiä empatiakykyjäsi miettimällä, miltäköhän tosta toisesta tuntuu, kun kamppaan sen rappusissa "läpällä". Kenelläkään ihmisellä tällä planeetalla ei minun tietääkseni ole oikeutta pistää kanssaeläviä ihmisiä arvokkuusjärjestykseen naaman, voiman, puheen, ajatuksien, seksuaalisen suuntauttumisen tai ajatuksien perusteella. Kiusaamisen vaikutukset on jotain sellaista, mitä ei voi ymmärtää täysin ellei sitä ikinä ole itse kokenut. Sen vähätteleminen on lapsellisen typerää, mitä mä en voi ikinä ymmärtää.

6. Itsestäänselvät blogimokat
Vaikka tuossa kohdassa 3 puhuinkin vapaudesta hoitaa hommansa miten itse tykkää, voin ilmaista silti syvän hämmästykseni omasta mielestäni tyhmimpiin blogimokiin ikinä. Ymmärretäänhän se, jos ei haluta pitää blogiaan virallisena ja kirjoitetaan ei-kirjakieltä, mutta hymiöiden liikakäyttö ja "siis se oli niiiiiiiiin siiikaaaaihkkkkkuu q saatii nimmariittt ja yhteisssspicit siltä twailaight_tähdeltä jenggireissult<33 69" -tyyppiset vuodatukset nostattaa herkästi ihon kananlihalle. Toinen mua hämmentävä tapaus on paskat järkkärikuvat. Saa olla aika paska valoitus, jos saa järkkärikuvat heilahtamaan, saati sitten jos niitä on pakko pistää se 10 samanlaista omakuvaa peräkkäin blogimerkintään ja vielä heilahtaneita sellaisia, sekä kuvatekstiks "Vähä taidekuvaa :):)". Vaikka isi osti sulle canonin ja pari objuu (koska et tiedä mikä sen oikea nimi on) mukaan kiitoksena kasin keskiarvosta seitsemännen luokan todistuksessa, ei tarkoita, että sä olisit oikee valokuvaaja. Onko se niin saatanan vaikeaa avata ohjekirja ja opetella käyttämään sitä isoa mustaa mötikkää muullakin kuin automaatilla?

7. "Justin Bieber on homo ja Miley Cyrus huora" -idiootit
Ai, onkos sulla tuttuja jenkkilässä? Ootkos kyseisten ihmisten läheinenkin tuttava? Se, ettei se musa maistuisi tai näyttelijän leffat miellyttäisi, ei tarkoita sulla olevan oikeutta haukkua itse artistia tai näyttelijää kyseisillä sanoilla, mitä ei oikeastaan edes haukkumasanoiksi voisi laskea. Tää "olet homo" on mun mielestä aika ala-arvoista huumoria, sillä jos samalla äänensävyllä todettaisiin "olet hetero", olisi hämmennys suuri. On naurettavaa, että kateus menee nykyisin niin suureksi, että on pakko väittää toisen seksuaalisesta suuntautumisesta jotakin haukkumisen aihetta, kun mitään muuta ei keksitä. Juurihan se teinitähti seurusteli itseään kaksi vuotta vanhemman neitihenkilön kanssa, kertooko se sinulle homokammoiselle jotakin? Muutenkin tää Bieber-viha on lähtenyt ihan käsistä. Voit sanoa jätkän tekevän täysin huonoa musiikkia vasta silloin, kun olet itse tehnyt parisen maailmanlaajuisesti top-listoilla myyneen albumin, pari Madison Squarin keikkaa loppuunmyytynä muutamassa minuutissa, parit maailmankiertueet sekä omistat muutaman miljoonan naispuolisen fanin, jotka tekisivät mitä tahansa päästäkseen kanssasi naimisiin. Ja kaikki ennen täysi-ikäisyyttä. Omasta mielestäni, vaikkei Justinin musiikki ole ihan sitä parhaimmistoa, osaan kunnioittaa poitsun saavutuksia musiikinteossa sekä tietynlaista bisnesvainua alalla.


Ja tosta Cyruksesta. Wikipedian määrittely huoralle kuuluu suurin piirtein näin, ihan muistinvirkistykseksi: "Prostituutio on tulojen hankkimista sukupuolisuhteiden avulla. Prostituution harjoittajaa kutsutaan prostituoiduksi", eli siis huoraksi. Kun tarkemmin asiaa miettii, voisi luulla, ettei nuorella miljonäärillä ole asiaan paljoa tarvetta.

8. Naiivit vastarakastuneet hipsterit
Vallan ihanaa, että olet löytänyt elämäsi rakkauden ja voi sitä hössötämistä kuinka söpöjä te olette ynnä muuta! Se ei kuitenkaan ole mun mielestä syy heittäytyä täysin aivottomaksi. Se, että olet 16 ja elämäsi mies on täydellinen vailla vikoja ja kyllä sinä pystyt nyt tekemään vähän kompromisseja ja laihduttamaan, jos jätkä vähän vihjailee ja silikonit on ihan OK otetaan pikavippejä ja ah kuinka iloinen olet kun saat istua yksin perjantai-iltana kotona samalla, kun herra täydellinen kuksii kadulla parasta kaveriasi. Samalla suunnitellaan upeaa tulevaisuutta, muutetaan ulkomaille asumaan, johonkin lämpimään koska Suomi on pyllystä, mutta isi laittaa tilille vähän rahaa. Hankitaan täydellinen asunto aivan keskustassa koska niitähän riittää paljon ja halvalla! Poikkis käy töissä eikä todellakaan valita, samalla ku sä käyt Euroopan parhaimmassa musakoulussa ja oot sikahyvä laulaja, vaikket ikinä olekaan sitä harrastanu tai tunteja ottanu, mutta hei ei se niin vaikeeta ole! Teet pari albumia, koska oot tarpeeks näde julkkikseksi. Sitten otatte sikasiistejä tatuointeja, olette ruskettuneita ja laihoja, koska se on elämän kannalta tärkeintä ja mitkä ihmeen kalliit laskut, ei se asunto ja kulut mitään maksa? Otetaan pari dogia ja shoppaillaan ihan jumalattomasti ja käydään välillä kauppiksessa vähän bisnestä lukemassa koska rahaa ku roskaa, koska meillä vaa sitä on, mutta mikä työssäkäynti? Perustetaan joku yritys, mistä tulee sikasuosittu! Ollaan rikkaita, muutetaan johonkin Italian rannikolle aurinkobiitsille ja pyöräytetään pari vauvelia, koska mitkä lapsettomuusongelmat? Koskaan ei ole puutetta rahasta, koska isi on olemassa ja poikkis ei ikinä sua satuttaisi, niin mikä pettäminen? Elämä on ihanaa, ei ole mitään ongelmia, sillä mun elämä on ollut ruusuista tähänkin asti, mikä muka pieleen menisi? Elätte onnellisina elämänne loppuun asti jossain palatsissa hawaijilla ja koska teistä tulee rikkaita, voitte ostaa jonkun elämäneliksiirin kun se keksitään, ettekä kuole ikinä! Täydellinen elämä!

Pää hajoaa.

9. Isin pikku kullat
Tosta edellisestä kohdasta inspiroituneena päätin jatkaa vähän samantyylisellä linjalla. Onhan se kivaa, että porukat menestyneet elämässä hyvin ja ainoana lapsena tai ainakin toisena kahdesta olet aina saanut kaiken mitä tarvitset ja ehkä myös enemmänkin. Mutta koska olet niin saatanan lellitty kusipää kakara, ethän tietenkään tiedä paskan vertaa mistään rahankäytöstä, mistä sitä tulee tai miten sitä saa, sillä onhan isillä kukkaro. Koskaan ole päivänkään vertaa tehnyt elämässäsi ruumiillista työtä tai edes työtä, sillä teillähän kävi aina kokki ja siivooja kotona, eikä äiti ole ikinä sinulle opettanut, miten päin moppia pidetään kädessä. Koulussa saat raivarin, jos kaveri sanoo sinulla olevan huulipunaa hampaissa tai jos nuorempi oppilas vahingossa kompuroi edessäsi ja koskee uuteen Vuittonin laukkuusi, koska siitähän jäi naarmu. Joka vuosi käydään Miamissa tai Nykissä shoppailemassa, mutta koska sulle tulee ikävä poikkista ja BFF:ää, on pakko varata aikaisemmat lennot, kun ei enää Victoria's secret kiinnosta. Sulla on skootteri, muttet aja sitä, koska hiukset menee kypärästä sekaisin, joten kinut isiltä mopoautoa. Jos et saa sitä harmaata ganadangoosea sekä jumpinia joululahjaksi, heität uuden iPhone 5:si seinään, koska isi ostaa kuitenkin uuden. Roskia et vie etkä jälkiäsi siivo, koska sinulta ei ikinä sitä pyydetä. Kesätyöt on köyhille, sillä isi maksaa kuitenkin kaiken. Vessanpesu on ällöttävää, vaikka sinulla oma kylppäri olisikin sekä imuroiminen liian raskasta sun pikkuiselle selälle. Seurustelet vain sinua vähemmän rikkaiden kanssa mutta et kuitenkaan turhan köyhien, koska sehän olisi noloa. Kuitenkin kaiken tämän jälkeen ihmettelet, miksi ihmiset ei usko kun kerrot perheesi olevan keskituloinen, vaikka pistätkin instagramiin päivä päivältä uudempia kuvia itsestäsi mopoautossasi, jossa takaata näkyy teidän hulpea omakotitalo esikaupunkialueella. Pidät kaikkea ja kaikkia itsestäänselvyytenä, joten lisäät naamakirjaan päivittäin uuden kuvat sinusta ja tisseistäsi, koska muuten tarvitsemasi huomio jää liian vähäiseksi. Kun loppupeleissä toteat inhoavasi ylimielisiä ja itsekeskeisiä ihmisiä, ihmettelet, kun ihmiset haukkuvat sinua netissä anonyymina tekopyhäksi.

edit // Okei tästä kyseisestä kohdasta tuli tosi ääripäätä kuvaava, mutta pointti selvä, eiks?

10. We Heart It:n typerät "olen niin rikki ja poikaystäväni on ihana mutta typerä ja miehet on perseestä" -masennuskuvat
Onhan se totta, että rakkaus satuttaa ynnä muuta, mutta on se jumalauta kumma, kun on sitä pakko toitottaa joka suunnasta. Ekana on joku random kuva jostain tytöstä/rannasta/metsästä ja sitten teksti "I don't know what to do". No aijaa! En tiedä minäkään! Myös nää "I feel so empty" ja "I'm so happy that I met you" -paska on jotenkin niin turhaa. Kivaa, jos joku tykkää, mut mun mielestä aika boring shit. Mua ei kiinnosta, kuinka rikki joku random tyttö on ekan 2 viikon seurustelusuhteen jälkeen, eikä enää ikinä luota miehiin, kun yks idiootti jätti sen tekstarilla. Nyt vittu ryhdistäytykää, ei tollasten naiivien kuvien tuijottelu elämää ja ihmissuhteita paranna!

Ja tässä teille haaveilun aihetta:

11. Sinkkuelämää -sarjan naiset
Ihan karmeinta ikinä. Mä tykkään itse sarjasta, ihan hauska ja Samatha hoitaa hommansa hyvin, mutta auta armias ku ruutuun tulee Carrie muka-söpöllä flirttailullaan ja se superällöttävä Mr. _fucking_ BIG, niin arvatkaa kenellä lentää sormet kurkkuun. Se saatanan ämmä ois saanu jo ensimmäisestä poikakaveristaan itselleen aviomiehen, mutta ku se idiootti sössii koko elämänsä sillä ylianalysoinnillaan joka saatanan jaksossa, ni ei oo ihme, että meni toista kymmentä vuotta sekä kolme neljä lisää, että sai sen yhden äijänkin pidettyä vähän pidemmän aikaan saman katon alla. Muutenkin tällaiset muka fancyt Cosmopolitan -naistenlehtiämmät saisi tappaa itsensä sellaisella ylienergisyydellään sekä "olen nainen joten olen parempi ihminen" -elämänfilosofiallaan.


12. Muka tasa-arvoa hakevat, oikeasti miehiä sortavat muka-feministit
Tää on arka paikka. On totta, että naisilla on miehiä vähemmän oikeuksia jossain päin maailmaa, eikä se meillä kotisuomessakaan kaikki vielä ihan tasa-arvon mukaista ole, mutta sen sijaan, että miehiä haukutaan naisten syrjimisestä, voitaisiin vähän katsoa naisten toimintaan myös. On naurettavaa, että annetaan sukupuolen vaikuttaa niinkin vahvasti vielä tänäkin päivänä niin tietoihin sekä taitoihin, mutta myöskin yleistystä parisuhteissa. Naiset ovat yhtä vahvasti parisuhteenrikkojia ja sydämensärkijöitä kuten miehetkin, joten on epäreilua miehiä kohtaan, miten naiset valittavat pelimiehistä jatkuvasti. On yleistämistä sanoa, että miehet kaikki sortavat naisia, mutta niin on myös se, että väitetään miesten olevan aina kusipäitä parisuhteen tai miltei kaiken sosiaalisen toiminnan kannalta. Nyt haloo hei! Naisilla on monia sellaisia oikeuksia mitä miehillä ei ole, esimerkiksi lapsien ja adoption saralla. Lapsen tultua maailmaan, on äidillä eli naisella suurempi oikeus lakikirjojen mukaan, kuin isällä on. Tasa-arvoa tuskin tullaan ikinä saavuttamaan tähän yhteiskuntaan, jos toisen sukupuolen sortamista sanoin jatketaan, vaikka yksilöitähän tässä ollaan.


Amen.

In English: Hey mates! I'm sorry, but I'm not going to translate this thing in english. Too much to do and hey, this is only speaking of finns, most of it.

23 kommenttia:

 1. couldn't agree more!! oon ihan samaa mieltä sun kanssas ja tä oli niin hyvä postaus Iida! :)

  VastaaPoista
 2. Sulla on ehkä asiallisin blogi mitä oon ikinä lukenu :D Varsinki tää postaus oli täyttä asiaa, 5/5! Jatka samaan malliin :--)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. vau! mä jatkan, mä jatkan :) kiva että tykkäilet!

   Poista
 3. 5. kohta asiaa, mut paskanpuhuminen lasketaan tohon samaan jota vois itse kukin *krhm* miettiä et ei sekään kivalta tunnu siitä "kohteesta" kun se selvii sille.. Vaikka valitettava tosiasia on et nykyään tuntuu et kaikki puhuu toisistaan paskaa selän takana, mut sit se vaan niinku ignoorataan jotenki, eikä lasketa yhtä vakavaks kun kiusaaminen sinänsä (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. paskanpuhumisen halusin aiheena pitää erikseen itse kiusaamisesta, koska mulla on siitä myös aika paljon sanottavaa ja aiheena se on laajempi, omasta mielestäni. siksi en sitä kohdassa maininnut. jos vaikka ensi postauksessa, jos/kun tällaisen teen toisen! oot aivan oikeassa :)

   Poista
 4. Sori mutta nyt särähti aika pahasti toi 11. kohta koska itse rakastan sarjaa yli kaiken ja en vois enempää olla kanssas eri mieltä. Musta ne mimmit on sairaan ihania just noin ja kuitenki niin ihmisiä et ei niillä oo elämä siin sarjas mtn fancyy ja täydellistä joka päivä vaan se sarja osottaa vitun hyvin suhteet ja sen kaiken sotkun arjessa. Okei huom se on Nykin tyyliin, Suomes mennään eri tavalla. Mut hei muuten asiallista ja tääkin on niin selvä mielipidekysymys!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitoksia mielipiteestäs! eihän kaikki voi samoista asioista pitää ja kuten tekstin alussa mainitsin, turha ottaa vakavasti :)

   Poista
 5. Tää oli aivan mahtava! Oon kanssa niin kyllästynyt noihin we<3it kuviin, ei se elämä voi olla niin perseestä ihan totta!:D Samoten toi neloskohta, vaikka "you only live once" ei se tarkota että kannattaa kuolla alle kolmikymppisenä johonkin teininä loistavaan ideaan mistä jää pidempiaikaiset vahingot. :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitti jasmine! kiva kuulla, että tykkäilit :)

   Poista
 6. toi kiusaamisjuttu osuis kaskiseen kun nenä päähän. :D but you go girl ! vaikka en kaikista ihan samaa mieltä olekkaan niin suurimmasta osasta kyllä ! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. aijaa vai! meinailin enemmänkin sellaista "kymmenen yhtä vastaan koska me ei tykätä siitä" -tyyppistä kiusaamista, mutta joo, pointti sinullakin :D jee! saanko udella, mistä et ollut samaa mieltä ;)?

   Poista
  2. ajattelin tehdä kans tälläsen maailma kusee -postauksen, joten sit näät ;)

   Poista
 7. jaksoin lukee tän vadt nyt XD en tie mitä kohtaa korostaisin ku koko postaus oli pelkkää faktaa ! oke mä vähän tunnistin itteeni sii ysis koska meil käy siivooja ja en siivoo ite pahemmi mitää :D koska esim lortto on nii tossun al! maailmanpeladtaja ihmiset haluaisin luke ääneen yhdel meijän koululaisel kakkosel koska mul oikeesti menee hermo siihe ettei voi pitää kenkii jalas ja oke koska oon nii hygieenine näis asiois mut oikeesti hyi helvetti mitä bakteerei kouluki on täynnä. YOLO menee yli koska YOLO bitchezzzz ja sitäpaitsi mite ois YODO koska you only die once kans hei. ja iha vaa pilkunnussimes vuoks korjaan bieberib muutaman miljoonan fanin pariks kymmeneks miljoonaks ;) ja toi weheartit. vittu mä vihaan kattoo niit kuvii. siis vittu oikeesti. menee hermo niihi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha XD jes! hei c'moon älä ota ittees 9.kohdasta! ja hahaha ehkä sun pitäis linkittää sille tää blogipost! YOLO BITCHES hahaha mut yodo ois parempi XD joo ja aattelin pelaa varman päälle ettei mulla tuu ihan liikaa nollia perään noihin miljooniin, joten vähän pyöristelin :D ja elsa; sä itte tykkäilet niistä we<3it:n photoista XD hihi

   Poista
 8. aijjuu ja tiiän ketä sun mieles pyöri ku kirjotit isin pikku prinsessoist

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. et ollu sä sori doukkis XD ja elsa uskoisiks jos sanoisin ettei mulla ollu oikeestaa ketää tiettyä! kelailin vaa kaikkii american mean girls -tyyppisii leffoi pääs sillee "helvetti......."

   Poista
 9. HAAHAA olet niin oikeessa, joka kohdassa! Oon niin samaa mieltä! Listasit mm. sädekehäfemakot, on se vaan niin totta että on epäreilua että äidillä on vanhempien yhteiseen lapseen suurempi "oikeus". TRUE! Tasa-arvoa vai? Enpä usko.

  Ja tiiätkö ne "olen nainen joten ansaitsen aivan jumalattoman palvonnan ja hemmottelun miesten taholta, olen niin hurmaava kaula-aukosta tippuvine tisseineni ja muka-hauskoine vittuiluineni että minua on ihan pakko kuolata ja ihastella"? NOT. mä vannoin ettei musta ikinä tule samanlaista ja oon löytäny ihmisen joka ajattelee samalla tavalla. Siis onhan heitä paljon muitakin mutta joskus tuntuu että liian vähän.

  Ja suoraan sanoen ne itserakkaat nartut jotka saa puhua skeidaa toisten selän takana mutta itselle ei saa sanoa kritiikin muodossa yhtä halvatun sanaa. Sitte ollaan niin söpöä ja "en mä tajua miks toi ragee mulle, en mä mitään tarkottanu". JUU ET!! ja ketä vastaan juttu yleensä kääntyy. niinpä, kaikki tiedämme.

  Apua, jos kommentoisin jokaseen sun juttuun josta olen samaa mieltä niin tästä tulis luento. Lyhyesti sanottuna (jos lyhyesti voi sanoakaan) oon samaa mieltä. Ne jotka tulee ynisemään jotain itsekeskeisyydestään saa luvan hankkia kokovartalopeilin.

  Pus pus, jatka blogin kirjottamista, tykkään <3 lukea! Ihan kaikkea. Go for it, girl!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi freja<3 sä et voi kuvitellakaan kuinka iloiseksi tulin kun luin kommenttiasi :) ihan mahtavaa huomata, että mulla on tällaisia lukijoita, ketkä jaksaa olla vuorovaikutuksessa näinkin paljon ja kommentoida! nostit hymyn huulille, kiitoksia sulle :) pus!

   Poista
 10. ketä julkkiksia on twiitannu sulle? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mistäs tollanen kysymys mieleen putkahti :D? ei mulle kukaa oo twiitannu :(

   Poista

Copyright © 2015 · Designed by Pish and Posh Designs