laiskuus voittaa

Ciao bellas! Mun ajatuksenjuoksu kulkee pitkästä aikaa taas vähän lujempaa kuin normaalisti ja auttakaa armias, nyt tekee mieli blogata. Mun postaustahti on aivan mieletön näin talvisaikaan, kuten varmaan olette huomanneet. Oon laiska arkisin neljään asti kestävine koulupäivineen sekä liian lyhyine yöunineen ja viikonloppuisin on vähän muutakin ohjelmaa, kuin koneella näppäinten paukuttelu. Koska maanantai rules ja oon ottanu itseäni niskasta kiinni (kolmen tunnin päikkärien jälkeen..) sekä tehnyt läksyni ja treenini ajoissa, mullahan on pikkasen vapaata aikaa näin ennen kuin haluun takaisin peittojen alle sukeltaa. Jos sinua, lukija, ei kiinnosta allekirjoittaneen puhdas ajatuksenjuoksu tai niin sanottu stressin purkaminen kirjaimitse, lopeta ihmeessä lukeminen.


Viime aikoina, tietenkin näin talvisaikaan, mulle on tullut jälleen kerran mieleen se tietty kysymys; miksi mä olen syntynyt pohjoiseen. Myönnettäköön, että Suomi on hyvä maa elää ynnä muuta ja suhteellisen isänmaallinenkin koen olevani, mutta eikö nyt jumalauta olisi  ihmisystävällisempää pitää nää pakkaset aisoissa. Miksei Suomen geopoliittinen sijainti (lukiolainen käyttää vaan hienoa termistöä hei..) vois olla vaikka jossain Kalifornian tienoilla ja kaikki olisi tyytyväisiä. Kuitenkin, nää pakkaset, lumet ja myöskin tää kuuluisa jää sekä Turun paskat tiehiekoitukset saa aikaan sen, että meikätyttö vaaputtaa pitkin jalkakäytäviä kuin mikäkin pingviini ja yrittää pysyä jokseenkin pystyssä. Ihme, etten oo häntäluutani vielä tänä talvena murtanut (uskokaa, niinkin on joskus käynyt), mutta tietenkin saadaan tääkin asia korjattua, kun saadaan keskiviikkona koulun urheilutunnilla se kuuluisa talviurheilu käyntiin. Kaksi vuotta sitten samaisella tunnilla loukkasin lantioni ja nilkutin kolme viikkoa, koska kömpelönä tietty kaaduin nenälleni luistinradalla. Voisin hankkia vaikka täysmittaisen henkivakuutuksen, ennen kuin tapatan itseni hiihtotunnilla ylihuomenna.


Koska tietenkään kylmä talvi, jäätyneet varpaat tai hidastunut järjenjuoksu -20 pakkasasteessa ei ole tarpeeksi, niin pistetäänpä lukiolaisille kaikki paska niskaan. Tietty osa stressistä johtuu pelkästään omasta tyhmyydestäni (ei oikeen oo lukuläksyt kiinnostaneet), mutta on kuulkaa mukavaa kirjoittaa kolmea eri ainetta ja lukea sanakokeisiin samalla. Ei siinä mitään, oli mulla muutenkin ongelmia miettiessä sitä, mihin aikaani käyttäisin vapaa-ajalla. Vanhojentanssitreenitkin alkaa olemaan pikkuhiljaa loppusuoralla, mutta sen sijaan että se huojentaisi, aiheuttaakin se lievää paniikkia. Ai, pitäiskö ne osatakin? Luotan syvästi siihen, että edes parini osaa viedä helmikuun tanssiaisissa sekä ehkä omistaa paremman tasapainon kun meikäläinen, saatan tarvita tukea etten kompuroi keskellä näyttämöä. Kampaukselle en oo urhannu ajatustakaan sekä naama ei oikeen esittelykunnossa näin helmikuussa atooppisen ihon kanssa ole. Toivotaan, että ainakin mahtuu mekko päälle.


Onneksi mun ongelmat on niin pieniä. Ja suurin osa niistä helpottaa parin seuraavan kuukauden aikana. Silti, täytyy myöntää, on ihmeen helpottavaa kirota hiljaa mielessään (tai ääneen, mistäs sitä tietää..) seistessään viluissaan aamulla puoli kahdeksan bussipysäkillä tai harmitella kahdeksantuntisia koulupäiviä. Onneksi tää on ehkä vielä joskus jopa jonkin arvoista.

10 päivää tammikuuta jäljellä. 25 päivää vanhoihin. 28 päivää Pariisiin. 39 päivää maaliskuuhun = kevääseen. 107 päivää 18-vuotissynttäreihin. 131 päivää kesälomaan. Kohta 1/12 osa vuodesta on jo ohi, 21 sivua 364 sivuisesta kirjasta luettu.

HUOM! Multa ei varmana saada irti asukuvia tai varmaan mitään muutakaan nättiä kuvamateriaalia, ainakaan kovinkaan säännöllisesti. Silti halu postata on kova, joten tällaisia kirjoitus/ajatuksenjuoksupostauksia voisin tehdä useamminkin. Voi olla ehkä enemmän myös se mun juttu, varsinkin tähän vuodenaikaan. Mitä sanotte? :-)

In English: Winter sucks. I wanna move to California.

6 kommenttia:

 1. Tätä oli just mukava lukee ku tajuaa et kaikil tuntuu olevan samat stressinaiheet! Vaiks niis muuten ei ookaan mitään mukavaa.. Mut onneks kevät tulee (ainakin loppujen lopuks..)ihanaa<3 :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiva kuulla! :) ja niimpä, antaa voimia jaksaa:)

   Poista
 2. Ootko esitellyt sun vanhojen mekon jo täällä blogissa? (: olisi kiva nähdä, koska itse odotan tosi paljon mun vanhoja, jotka tosin on vasta ensi vuonna.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. en ole saanut oikein aikaiseksi, enkä tiedä onko mulla mahdollisuutta kuvauttaa mekkoa ynnä muuta, saa nähdä mihin mun aika riittää. viimeistään vanhojen jälkeen tulee tehtyä tietty postausta :)

   Poista
 3. voi miten mullakin on ikävä tota syysahdinkoa ja sitä kun esseet vaan kasaantuu toistensa päälle ja sitten tuleekin jo koeviikko .. :D mul on tääl koulu vähän chillimpää !

  VastaaPoista

Copyright © 2015 · Designed by Pish and Posh Designs