22 helmikuuta

Back in business!!

Nyt on lomat lomailtu ainakin osittain ja Pariisi valloitettu tai ainakin sinne päin. Kotiuduin myöhään eilen illalla pitkän matkustuspäivän jälkeen ja täytyy myöntää, että oma sänky on ehdottomasti paras sänky.


Tosiaan oon ollut aika kiireinen viimeisen viikon aikana. Viime viikon perjantaina (siitäkin jo viikko, hui!) koko päivän kestäneet vanhojen tanssit ja niitä seuranneet jatkot Silja Linen Baltic Princess'lla on viimein turvallisesti takana päin, kuten on myös mun pienehkö lomamatka Ranskaan. Aika haikee olo sinänsä, kun kumpaakin tapahtumaa oli tullut odotettua kuin kuuta nousevaa monta viikkoa. Täytyy silti myöntää, että ihanaa, kun voi vihdoin ottaa rennosti ja nukkua tässä viikon sisällä kerääntyneitä univelkoja pois, haha! Jos siis maltan irrottautua tästä koneelta ollenkaan... Hiihtoloma, älä lopu ihan vielä! Mulla olisi suunnitelmissa postata vanhoista vielä jonkin verran (vähän myöhässä, mutta kuitenkin) sekä tietenkin mun matkakuvista, unohtamatta tietenkään ostoksia - jos nyt osaisin päättää, mistä saisin aloitettua. Eli stay tuned tai jotakin.

Tänään käytiin Amandan kanssa vähän kahvittelemassa pitkästä aikaa, käväistiin myös samalla vähän meikkiostoksilla - oli se munkin aika vihdoin ostaa taas jotain uutta maalia naamaa varten. Huomenna oisi saman tytön kanssa lähtö kaverin synttäreille, mutta saa nähdä, miten me osataan seikkailla Raisioon eksymättä. Siinä lauantain dilemma!

Kuvat on risteilyltä ainoat, mitkä mä löysin. Ei paljoa tullut kameraa käytettyä, enkä usko, että moni muukaan paljoa kuvia napsi :-D Hauska reissu sanoisinko, joillakin pyyhki vielä lujemmin kuin toisilla! Mun kampaus kesti monta päivää, ja itse tykkäsin tosta melkein enemmän, kun sen nosti nutturalle takaraivolle. Kiva afterpartyletti!

In English: Lazy me doesn't have powers to translate such a boring text into English, sorry mates haha.

2 kommenttia:

 1. mustakin toi on kieltämättä kivempi tolleen ylhäällä ! ja pian PARIISIN kuvia jee !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jep :D tällä lailla jälkikäteen hyvä sanoa kumpi parempi

   ja jee huomenna !

   Poista

Copyright © 2015 · Designed by Pish and Posh Designs