prom 2013

Taitaa olla vanhojenpäivä vihdoinkin ohitse!

Kotiuduin eilen illalla takaisin risteilyltä ja täytyy sanoa, että nyt on hemmetin kiireiset ja hämmentävät pari päivää takana! Perjantai meni tosta vain ohi, enkä edes tajunnut ennen iltaa, että mun vanhojen päivä on pulkassa. Tuntuu, kuin koko päivä olisi mennyt jossain transsissa ohi ilman, että edes ehti nauttia siitä kunnolla. Tää valtava stressi ja hössötys koko asia on vihdoinkin ohi. Onko okei olla huojentunut, että koko päivä on enää vain muisto?Mä oon miettinyt, miten postaisi kuvia koko päivästä, mutten ole oikein saanut aikaiseksi lajiteltua mitenkään. Osa kuvista odottelee Dianan kamerassa, joten saa nähdä, mitä kaikkea täällä näkyy vielä. Pari kuvaa olen jo ehtinyt bongata kamerasta sekä naamakirjasta, joten päätin ne tännekin jo lisätä! Mulla muutenkin kestää postaaminen koko vanhoista vähän kauemmin, sillä huomenna vihdoinkin lähtö Pariisiin! En turhan paljoa ahtanut ohjelmaa yhdelle viikolle.

Pitäkää ihmiset hauska hiihtoloma, mäkin pyrin nauttimaan mahdollisimman paljon :-)

In English: My prom day was sooo amazing last Friday! Feeling like a princess the whole day.

6 kommenttia:

 1. Ootpa ollu nättinä! Hitsi kun tulee ikävä omia tansseja... :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos larissa :) kyllä tässä itseäkin vähän kaivelee se, että ohi jo on...

   Poista
 2. kaunis mekko + valkoset hanskat sopii hyvin! oli muuten näin btw parempi ulkoasu kun oli enemmän postauksia yhdellä sivulla mutta joo :D

  VastaaPoista
 3. toi punanen sopii sulle ihan sika hyvin, oot kaunis prinsessani ! <3 pidä supermega kivaa pariisissa ja ota paljon kuvia jotta me tylsät muuallakin voidaan ihastella pariisin kevättä ! vaikka kyllä täällä glasgowssakin on jo aika kevät, tänään tuli pinkit kukat ekaa kertaa kadun puskassa vastaan. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitti doukkis<3 pidin kyllä kivaa ;) kuviakin tulee hei pian jeejee!

   Poista

Copyright © 2015 · Designed by Pish and Posh Designs