vanhojen etkot

Sain nyt vasta aikaiseksi postata kuvia viime perjantailta, kun juhlittiin vähäsen vanhojen etkoja porukalla. Ei muuten yhtään hassummat pippalot olleet, kotimatka oli vähän haastavampi pätkä haha. Ilta sujui hyvin ja hauskaa oli!

Mulla oli ehkä mun elämäni suurin vaatekriisi ennen lähtöä, mikäköhän lienee syynä... Luottavaisin mielin turvaduin sitten kokomustaan. Tukkaa en jaksanut panostaa sen enempää, sillä suurin aika meni sitä vaatekaappia penkoessa. Hiusdonitsi päähän vain! Yritin vähän revitellä ja kokeilin ihan uteliaisuuttani letittää otsatukkani - ja onnistuin mielestäni ihan kiitettävästi!
Tällä hetkellä istun näppäimiä naputtamassa lämpörullat päässä ja tunnen itseni lievästi seitsemänkymppiseksi kotirouvaksi perjantaiehtoona odotellessa pokeri-iltaa. Huomista odotellessa ei varmana tule uni, arvatkaa kenellä on ramppikuume kohonnut tässä iltapäivän aikana. Ja ihan liikaa. Eihän sitä voi uskoa, että päivä, jota ollaan odotettu kevyesti puoli vuotta on jo huomenna! Musta tuntuu, että kaikki on vielä ihan kesken.

Mun hiuksissa, naamassa ja navassa (???onkse mahdollista) on vieläkin glitteriä tän päivän penkkareiden ansiosta. Kimalteet kunnossa huomista varten!

4 kommenttia:

Copyright © 2015 · Designed by Pish and Posh Designs