day 3 and 4 in paris
Kolmantena päivänä meillä oli aamupäivällä suurin ohjelma - käytiin kirkko Madeleinessa, Operatalolla (tuntui kuin olisi palannut ajassa parisensataa vuotta taaksepäin... oli se sellainen paikka että huhhuh) sekä lounastamassa Cafe de la Paixissa. Tämän jälkeen käytiin Mummun kanssa kiertämässä Lafayette. Paikka oli hurjan kaunis, kuitenkin budjetti ei siellä ihan yltänyt shoppailuun haha. Lähdettiin kiertämään katuja ja löydettiin pari kivaakin kauppaa, missä mä kävin koittelemassa vähän kukkaronnyörejä. Harmittaa, etten löytänyt Mangon alennuksista mitään - paikallisessa liikkeessä oli omistettu kokonainen kerros alennusvaatteille. Not bad?

Torstaina heräsin vähän aikaisemmin kuin aikaisempina päivinä - pitihän nauttia viimeisistä tunneista kaikin rinnoin! Nopean kauppareissun jälkeen lähdettiin mummon kanssa kahville ja vikoja ostoksia hoitamaan.

Vaikka Starbucksiin oli pakko vielä päästä, täytyy silti myöntää paikan olevan vähän yliarvostettu. Coffee house tekee parempaa lattea kuin nuo tuolla.

Lähtö kohti lentokenttää alkoi jo puolilta päivin ja iltaan mennessä olinkin jo Turussa taksia nappaamassa bussiasemalla. Matka meni ihan älyttömän nopeasti ja olin kyllä silti ihan naurettavan onnellinen päästyäni takaisin omaan sänkyyn nukkumaan - kai se retkisänky alkoi vihdoin vähän rasittamaan haha!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Copyright © 2015 · Designed by Pish and Posh Designs