SUMMER PLS

Vaikka toi kevään arska alkaakin jo pikku hiljaa pilven takaa tekemään jälleen tuttavuutta, on mun mielestä vielä ihan liian pitkä aika nahkatakkikeleihin. Haluan käyttää varrettomia tennareita, balleriinoja, hameita ja jälleen pystyä avaamaan kevättakkikausi. Alkaa olla vähän ikävä mun farkkutakkia.

Fiilistelin näin maanantai-iltapäivän iloksi vähän vaatekaapin sisältöä, sen kun sain just eilen siivottua pitkästä aikaa! Bongailin muutaman viime kesän lempparivaatteen, muun muassa tuon pinkin hameen, jota tulikin suurkulutettua aika roimasti. Luulin jo hävittäneeni sen syksyn aikana, mutta sieltähän se löytyi kaapin perimmäisestä nurkasta. Sitä ilon määrää!
Suunnitelmissa olisi myös kampaaja-ajan varaaminen, sillä tuota reuhkaa alkaa pikkuhiljaa vaivaamaan sen hankaluus. Tänhetkinen malli on vähän uloskasvanut, joten oon suunnitellut pientä lyhentämistä. Tasapitkä kuumottaisi ja jostain syystä myös otsatukka - jälleen kerran. Sitä halua kyllä aion taistella vastaan kynsin ja hampain, sillä tätä kasvattamista en halua aloittaa alusta. Väri on ikuinen dilemma, se kun ei ikinä ole mulle tarpeeksi kiva, kai mä kyllästyn nopeasti.

Viime kesän työnteko ja huonot ilmat eivät olleet mikään kauhean hyvä kombo rusketukselle ja nyt oonkin jo alkanut pikkuisen haikalla kevyen päivetyksen perään! Meikätyttö kalpeana saa käyttää sitä kolmekymppistä suojakerrointa niin aluksi, mutta kai sitä elokuuhun mennessä alkaa jotakin väriä olla pinnassa - jos ei ruskeaa, niin ainakin punaista!

Vitsit kun saataisiin edes huhtikuu, niin oisin vielä onnellisempi, kuin mitä nyt. Elämässä pyyhkii ihan hyvin, eikä tuo jatkuva auringonpaistekaan ole ollenkaan hassumpi päivänpiristäjä!

In English: Damn! I miss summer soooo much. Today I have cleaned my wardrobe and oh god I love my summer clothing. I hope Spring will arrive soon so I can wear ballerinas and skirts and my lovely spring jackets again. Snow, just go away. 

10 kommenttia:

 1. ihana toi nahkatakki tossa ekassa kuvassa, ja täällä toinen joka joutuu käyttään korkee suojasta (50)aurinkorasvaa:D

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. No niinpä :( sulla pyörii siellä sentään täys kevät jo! kadekade

   Poista
 3. Joo siis musta henkilökohtasesti tuntuu että kevät on pettänyt mut! :( Ensin aivan ihanat 4 astetta lämmintä plus aurinko plus sulat tiet jne... Ja sitte perään kaks viikkoa jäätävät pakkassäät.

  Mää en kestä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Freja oot niin oikeassa! Tää on niin väärin :(

   Poista
 4. voisitko tehdä joskus kysymyspostauksen? (: tai jos sulla on ollut tässä lähiaikoina sellainen niin viitsisitkö linkata sen tähän? Kiitos :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. http://piecesofmystyle.blogspot.fi/2012/07/now-its-time-to-answer.html

   Edellinen kerta on ollut viime heinäkuussa! Pistetään korvan taakse, voisihan sen uudestaankin tehdä :)

   Poista

Copyright © 2015 · Designed by Pish and Posh Designs