Vastaukset!

Millaisia tulevaisuudensuunnitelmia sulla on? - Ei yhtikäs mitään! Oon niin päättänyt jo aikoja sitten elää hetkessä, etten halua ajatella mitä mä teen viiden, saati sitten kymmenen vuoden kuluttua! Mulla on tavoitteissa vain päästä lukiosta kunnialla ulos (tai sitten vähemmän kunnialla..) sekä selvitä välivuodesta suht hengissä. En ole päättänyt mitään, minne haluan jatko-opiskelemaan, en tiedä edes mulle kivaa alaa, millä oikeasti haluaisin työskennellä. Mun elämä tulee olemaan seuraavien vuosien aikana aika hektistä. Annan kaiken tulla ihan ajallaan ja elän siten, miten hyvältä tuntuu. Mitä aineita meinaat kirjoittaa ja milloin? - Ensi syksyllä olisi vuorossa yhteiskuntaoppi sekä ruotsi, keväällä äikän lisäksi tietty pitkä englanti sekä psykologia! Seurusteletko? - Tällä hetkellä oon varattu :)
Mikä sust tulee isona? - Ääää apua en minä tiedä :( Mitä teet lukion jälkeen? - Välivuosi odottelee! Haaveissa olisi vain tehdä paljon töitä, muuttaa omilleni sekä matkustella niin paljon, kuin kukkaro antaa myöten... Harrastukset? - Tätä blogia tulee tosiaan rustailtua, jonka lisäksi ei oikein ole kummempia askarteluja. Lenkkeilen ynnä muuta, jos liikuntaharrastuksesta puhutaan. Rakastaksä mua eniten maailmassa? - Melkeen, tuut hyvänä kakkosena heti ruuan ja nukkumisen jälkeen.
Lemppari (vaate)kauppa Turussa? - Zara ehdottomasti! koska vedolle? - Anytime sweetie :) Mistä otat inspiraatiota pukeutumiseen? Onko jotain tiettyä henkilöä? - Suurimmaksi osaksi seuraamistani blogeista. Tumblrista silloin, kun sitä tulee selailtua. Kaduilla tulee tietty myös joskus kaikkea mielenkiintoista vastaan, jos pitää silmät auki. En erityisemmin ihaile ketään julkkista, mutta Miley Cyruksella on nykyään pirun makee tyyli! Myös Alexa Chung'n kuteita tulee katsottua vähän tarkemmin, kun kuvia tulee vastaan. Onnennumero? - En usko mihinkään taikajuttuihin, ei mulla siis ole. Inhokkijulkkis? - Helppo! Nicki Minaj. Myös Rihannasta en erityisemmin tykkää.
Mistä sait idean aloittaa bloggaamisen? - En voi muistaa tällaisia asioita! 15-kesäisenä tuli sellainen päätös tehtyä, että tää voisi olla ihan mukava harrastus. Oon lukenut blogeja niin kauan kun muistan, varmaan 11-12 vuotiaasta (ennen, kun siitä tuli massaa!!! haha) ja vaikutti niin omalta jutulta, niin aattelin kokeilla. Haluatko jotakin tiettyä asiaa tulevaisuudeltasi? - Tietenkin ehdottomana ykkösenä oisi oma sekä läheisten terveys. Ei voi ikinä pitää  itsestäänselvyytenä. Muuten oon aika avoin suht kaikelle. Jos voisit vaikuttaa menneisyyteesi, mitä tekisit toisin/muuttaisit? - Tää on tosi vaikee kysymys! Kaikki tekee virheitä ja mullakin on aika paljon kaikkea tullut itse mokailtua, mutten silti varmaankaan muuttaisi yhtään mitään millään tavoin.  Tekemällä virheitä niistä voi ottaa opikseen ja mä ainakin olen osannut ottaa opikseni. Musta ihan tervettä välillä mokailla ja sun muuta. Oon tyytyväinen elämääni ihan tällaisena, enkä tykkää erityisemmin jossitella.
Mitä asiaa (mitä tahansa) suosittelisit lukijoillesi? - Apua miten vaikee kysymys! En minä tiedä! Vitsit, kun olisin saanut tähän edes jonkun aihepiirin, nyt mun pää lyö tyhjää :-D No, kai voisin kornisti vaan neuvoa elämään hetkessä tai jotakin muuta tällaista, mutten tahdo olla niin tylsä. Käyttäkää kesällä tarpeeksi aurinkorasvaa, juokaa festareilla tarpeeksi vettä sekä satsatkaa Zaran bleisereihin henkkamaukan sijasta. Olkaa siis fiksumpia kuin minä! Kesäsuunnitelmii? - Töitä, töitä ja vähän lisää töitä! No ei, mulla ei ole kummempia matkoja varailtu (vielä...), mutta aikeissa olisi pitää hauskaa kavereiden kesken, nauttia auringosta ja kesästä sekä lukea pirusti ylppäreihin.

5 kommenttia:

 1. hahah mäki nii muistan sen kun yhtäkkiä blogeja rupes pomppimaan jokapuolelta! mulla oli eka blogini joskus ala-asteen lopuilla, ja seiskan alussa 'uskalsin' kertoa parille kaverille. vastaukseksi sain suunnilleen 'öö miks ihmeessä mikä se edes on?'xd ensimmäinen jonkun tutun blogi oli ihan huippu juttu ja oltiin ne kaks kenellä on blogi. muistan niin elävästi sen kun rupes kuulumaan et 'ooks huomannu et liisalla on blogi' 'aa joo minnallakin on ollu jo viikon' 'joo kuulin et sillä ja silläkin on!' ja mä seisoin vieressä sillee what:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hahaha sielunsisko :D mulla oli vaan se, että kesti monta vuotta, ennen kuin rohkaistuin XD

   Poista
 2. toi viimenen on ihan mahti kuva, tai tykkään noiden vaatteiden yhdistelmästä! ihana (---: ja peeäs en mäkään tiedä mitään mun tulevaisuuden aikeista/ ammatista ym..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mul tulee tost vikast asust mieleen se alice in wonderlandin hullu hatuntekijä ! :D mutta kivathan vaatteet silläkin on. XD love u

   Poista
  2. Ano: kiitoksia :) lohduttavaa kuulla, että muillakin samat ongelmat... toivottavasti tulee selvyyttä ajan kanssa :)

   dou: ahahah kiva XDDD perus. kiitti <3

   Poista

Copyright © 2015 · Designed by Pish and Posh Designs