Don't try and test me 'cos you'll get reaction
blouse and top gina tricot / skirt pimkie

So I put my hands up, they're playin' my song
Nyt voin hyvillä mielin sanoa juhlineeni täysi-ikäistymistäni ainakin virallisesti. Pidin kekkerit tuossa lauantaina - teemalla tietenkin! Halusin vähän värikkäämpää meininkiä tänne meidän olkkariin juhlimaan ja kyllä mä sitä sainkin. Täytyy kyllä nostaa hattua vieraille hauskoista asuista, se on aina mukavaa kaikkien panostaessa. Teema oli siis yhdysvallat ja jösses, kun laajalla aiheella tuli kaikennäköistä intiaania ja darth vaderia vastaan! Huomaako musta, että olin tyylikkäässä essussani aika ilmetty epätoivoinen kotirouva?

Mulla meni koko lauantaipäivä siivotessa sekä keittiön puolella askartelemassa, mutta kai sen voisi sanoa vaivan arvoiseksi. Tarjoilut ainakin näyttivät maistuvan, kaveri teki mulle ihan mielettömän söpön kakun sekä nuo olivat ostaneet mulle porukalla ihan sikakivan lahjan. Ja kai meillä oli ihan hauskakin ilta. Kuvamateriaali painottuu aika mukavasti tuonne alkuillalle lieneekö mistä syistä ja taisin näköjään myös tunkea kaikki onnistuneet otokset omasta nassustani tähän postaukseen haha.

HBD to me!


Synttärit tuli ja meni, musta on virallisesti tullut nyt vanhus. Enkä tunne itseäni millään tavoin erilaiseksi haha.

Mun äiti vei mut päivällä syömään, jonka jälkeen mentiin kaverin kanssa vähän iltaa varten valmistumaan. Täysi-ikäisyys on kyllä ihan kiva saavutus ja mun täytyy kyllä myöntää, että sitä on odotettu jo aika kauan! Päivävalintakin oli aika jees, sillä vaikka keskiviikkona lähdettiinkin viihteelle, oli helatorstai pelastamassa koululta. Lopulta päädyttiin vaan Amarillon karkkikeskiviikon kunniaksi, vaikkei meillä ollut alunperin edes tarkoitusta päätyä sinne koko illaksi.

Tää päivä menikin vähän kotona hilluessa, mutta se asia mistä oon oikeesti aika ylpeä on se, että meikä kävi äsken lenkillä! Ei mikään normikeino viettää dagen efteriä?

Viikonloppua odotellessa, ei tää ohjelma tähän lopu :-)

In English: Yesterday was my birthday! I had maybe the greatest b-day like ever.

ei löytynyt onnee onnelasta
top vero moda / blouse h&m
On muuten harvinaisen koukuttava biisi! Arvatkaa, mikä soi toistolla?

Tuntuu hauskalta katsoa vähän reilun viikon vanhoja kuvia. Kävin vappuaattona kampaajalla pätkäisemässä latvat pois - eli sen kymmenen senttiä. Kaikki kuivat lähti veks ja täytyy myöntää, että mä tykkään tästä aika paljonkin! Mun ponnari lyheni puolella? Onneksi sain eilen pienen laiskottelun jälkeen värjättyä juurikasvunkin pois hahaha.

En niin malta odottaa mun töiden alkamista! Oon niin rahapulassa kun olla ja voi. Kai mun pitää viihdyttää itseäni säästöillä vielä parisen viikkoa. Toisaalta ei se toisen lukiovuoden päätös ja koeviikkokaan paljoa kuumottaisi..

mitä mulle kuuluu?

Päätin tehdä comebackin. Tällalailla vaatimattomasti sanottuna!

1. #fuck #you #monday 2. #happy #easter #everyone ! #mirror #lazyday #outfit #denim 3. #wardrobe #cleaned #jee

4. it's #time for #tea #nam 5. today's #outfit #jes #kesätulee ! 6. #journal #time
7. #yesterday's #ootd #spring is #coming #yes ! 8. #perjantaisiiderit #perkeleen #hyvää #viikonloppua 9. #happy #me #kevät #jee #going #out

10. #just #chilling @home 11. #coffee #time with my #mate 12. #new #shopping rakastan mun uusia vaatteita #wuhuu

13. turku masentaa mua #suurkaupunkielämää #parhaimmillaan #ghetto #instasweden 14. #tappakaamut #eu in my #ass #koeviikko #lopu #jo #enjaksa 15. #little #leopard

16. #bored 17. #something #new for my #iphone 18. #happy #saturday

19. #uudet #treenikamat #wuhuu !! #jogging #time 20. #details #pepsodent #hehe 21. #monday #outfit #jee

Mua melkeen (huom. melkeen!) huvitti tutkiessani puhelimen kuvasaldoa se, miten paljon omaa pärstää oon jaksannut kuvata. Kaikennäköistä kuitenkin tässä on ollut ja täytyy sanoa, että jessus miten se aika menee nopeesti! En pysy tässä enää mukana.

Kyllä se elämä välillä hymyilee aika nätisti. Ens viikosta on tulossa superkiva!

In English: I decided to update my blog a little bit haha. Long time no see? Photos are my instagram pics, most of them taken in April. Damn time goes fast!

Copyright © 2015 · Designed by Pish and Posh Designs