Miten jotkut osaa taikoa kuohuviinistäkin vettä


Parempi myöhään kuin ei milloinkaan, eikö? Päätöspäivälauantai meni huikeella kiireellä ohi. Mulla oli hurjat suunnitelmat ja kuskeja siellä täällä, että pääsisin mahdollisimman kätevästi paikasta toiseen. Onneksi kerkesin jokaiseen paikkaan mihin olin kutsua saanutkin ja pääsin mukaan juhlimaan päivänsankareita!  Tuli käytyä kolmissa juhlissa kauniita ylioppineita naisia onnittelemassa sekä vähän kuvaamassa siinä samalla. Uskon, että kaikilla valmistuneilla oli aivan huikea päivä, enkä malta odottaa ensi vuotta ja mahdollisia omia kekkereitäni! Saa nähdä, ehkä tuo valkolakki on joskus munkin päässä kutreja koristamassa. Sitä ennen alkaa kuitenkin häämöttää syksyllä koittavat kirjoitukset, joten ehkä nämä opiskelut tulisi myös suorittaa loppuun asti ennen kuin alkaa valmistumisesta haaveilla hah!

Paras suojata silmät, mua häikäisee niin

Kuvia eiliseltä! Mun mielestä Turku on yks kauneimmista kaupungeista näin kesäaikaan, täällä sitten viihtyy niin jumalattoman hyvin aurinkoisella säällä. On niin mukavaa istahtaa hetkeksi pienien eväiden kanssa aurinkoon nauttimaan vähän kavereiden seurasta. En ymmärrä miten ihmiset kestävät kaupungeissa ilman satamaa tai jokea näin lähellä, tää vaan piristää yleisilmettä niin mukavasti.

Kun saatiin tarpeeksi vitamiini deetä, lähdettiin tallustamaan kohti Finnkinoa. Hömppäleffa oli ihan hyvä valinta näin kesän alkuun ja me kyllä molemmat tykättiin tosta ihmeen paljon. Ei muuten yhtään pöllömpi sunnuntaipäivä :-)

Copyright © 2015 · Designed by Pish and Posh Designs