Moikka misut!

Tässä kohtaa vois sanoa, että pitkästä aikaa!

Mulla on ollut takana vähän hassuja juttuja tän bloggailun kanssa, mutta nyt oon tehnyt vähän tiettyjä päätöksiä. Jätän kaikki liirunlaarun -selitykset pois tästä postauksesta, ettei tästä tulisi kiusallista. Bloggailu on ollut mulle vähän haastavaa vuoden ajan, mutta nyt aattelin siinä vähän petrata, nyt kun  mulla on enemmän motivaatiota kuin esimerkiksi vuosi sitten. Mulla on ollut ikävä tänne, toivottavasti te kaikki ihanat jaksatte vielä pysyä mukana!
Mitä mulle siis kuuluu? Tässä on viime kuukaudet kulunut tiiviisti kouluhommissa, tällä hetkellä ylppäreihin lukiessa. Uusia harrastuksia aloitettu ja jatkettu. Poikaystävää ja kavereita treffailtu. Salillakäymistä ja sairastelua vuoron perään. Viihteelläkäymistä, opiskelijabudjetista kärsimistä ja abien juhlimista. Eli siis kaikkea suht normaalia 18-vuotiaan elämään kuuluvaa asiaa! Edessä alkaa olla uudet koulunhakurumbat, (hyvin) mahdollinen välivuosi, paljon töitä sekä haaveilua matkustelusta ja omasta kämpästä. Tuskailua tulevaisuudesta sekä sen mukana myös elämästä nauttimista.

Tämän elämän ohella on mulla myös kuitenkin haluna toteuttaa paljon blogijuttuja teidän kivojen kanssa :-) Mulla on jo parikin uutta postausta tekeillä, joten pysykää mukana!

2 kommenttia:

Copyright © 2015 · Designed by Pish and Posh Designs