Melkein ylioppilas

Muutaman vuoden odottelun jälkeen on mullakin vihdoin lukio ohitse ja parin viikon päästä on aika juhlia sitä sukulaisten ja ystävien kera valkolakki päässä. En keväällä opiskellessa ja töitä tehdessä edes tajunnut, että kohta se on jo munkin vuoro! Nyt pari viikkoa ennen alkaa pikku hiljaa jo jännittää...

Olin vähän mattimyöhäsenä liikkeellä, ainakin muihin mun kavereihin verrattuna. Sain vasta viime viikolla aikaiseksi hankittua omat juhlavaatteeni. Onneksi tarjonnan vähäisyydestä huolimatta sain hankittua itselleni mieleiset kengät sekä mekon. Oon itse ainakin todella tyytyväinen! Nyt vaan peukut pystyyn, ettei kovin monella ole vermeitä samoissa väreissä haha.
Mekko löytyi monen mutkan kautta Zazabellalta ja luojalle kiitos alennuksista. Olisi muuten kirpaissut kyllä ja kovaa!
En sen enempää aio kyllä paljastaa, sillä päällähän aion kyseisen kaunokaisen ikuistaa vasta itse juhlapäivänä. Lähdin metsästämään jotain väriltään vaaleaa ja yksinkertaista - no miten sitten kävikään. On se niin totta, ettei mun kalpealle iholle voi pistää vierelle mitään valkoista. Itse tykkään punaisesta ja eritoten pinkistä. Kun se vielä mulle ja mun väreihin sopiikin, ni miksi ihmeessä ei!
Kenkien kanssa mulle kävi vähän hassusti. Koska mekko on pinkki, aloin hahmottelemaan siihen rinnalle hopeista kenkää. En tykännyt ajatuksesta mustista kengistä kesäjuhlissa ja valkoinen tuntui vähän vieraalta pinkin kaverina. Niin ei kuitenkaan loppupuolelta käynyt, sillä löysin nämä. Tajuttoman mukavat jalassa sekä maltillisella korolla. Tismalleen samassa värissä. Miten näin voi käydä? En löytänyt yhtäkään hopeista kenkäparia, jotka olisi sopineet, mutta avokkaat samassa värissä kyllä löytyi. Kiitos luojalle, kun tuuri oli kerrankin mun kaverina.

Näin tulosten tultua ja juhlavaatteet valmiina on myös hyvä huomata, että olen jo ehtinyt hävittää oman ylioppilaslakkini. Ennen kuin edes olen virallisesti valmistunut? Onnea mulle vain.

New bikini

Pari viikkoa takaperin kävin tekemässä H&M:ltä muutamat bikiniostokset. Olen viime vuosina ollut todella laiska auringossa oleskelija, johtuen enimmäkseen mun kesätöiden määrästä. Rannalla on vaikea hengailla tuntikausia, kun saattaa olla montakin päivää viikosta töissä. Niidenkin määrä kun riippuu paljon hyvästä säästä. En kuitenkaan valita, kun tällä vaalealla iholla hankitaan rusketuksen sijasta vain punoitusta. Ja ihonsa käristämisellä kun ei paljoa tienata, hehheh...

En ole siis pariin vuoteen hankkinut uusia bikineitä, johtuen ihan vaan siitä, ettei niille ole ollut kauheesti käyttöä. On kuitenkin ihan hyödyllistä omistaa niitä harvoja kertoja varten parit ihan kivat biksut! Kiikutin siis parit uudet yksilöt kassalle, sillä on aikakin pistää vähän varastoja uusiksi. Vaikka alusvaatteisiin tykkään panostaa ja niitä hifistellä, ei musta saa kyllä millään kalliiden bikineiden hamstraajaa. 

new bikinis from H&M

Onneksi henkkamaukka toimii mun pelastajana bikineiden suhteen. Ei paljoa nimittäin tee mieli maksaa yli kolmeakymppiä per osa vaatteesta, jota käytän about kolme kertaa kesässä... Eikä näiden laatu tai istuvuuskaan mikään huonompi ole!

This is my OOTD

Kävin tänään meikkaajatutulla kokeilemassa valmistumispäivän meikkiä. Mä meikkaan sinä päivänä tosin itse, mutta joku vähän kokeneempi suostui opettamaan mua. Oon aika käsi näissä meikkijutuissa (tai sellainen olo ainakin tulee ammattilaisen tekemän jälkeen!), joten on kiva kuulla kaikkia vinkkejä lisää. Toivotaan, että tässä parissa viikossa kerkeän opettelemaan!

Tykkään hirveesti tuosta huulipunan väristä. Kuvissa se ei kirkkaan ulkovalon vuoksi pääse aivan oikeessa sävyssä oikeuksiinsa, mutta se on täsmälleen samanvärinen kuin mun juhlamekkoni. Mistä muuten tykkään myös hirveesti. En malttais kyllä yhtään odottaa tulevaa juhlapäivää! Tässä alkaa melkeen jo vähän jännittää...


uusi collegepusero bik bok 

Miltä näyttää toukokuu?


1. Ennen sunnuntaityöpäivää otettu #selfie. 2. Oltiin kaverin kanssa herkuttelemassa mun synttäreiden kunniaksi, halpa valkkari = paras valkkari! 3. Yksillä työpäivän jälkeen, kyllä piristää! 4. Mun uutukaiset silmälaput auringolta suojaamaan! Tykkään hirveesti tuosta väristä ja kuvioinnista.

5. Kaunis ja sumuinen arkiaamu Turun jokirannassa. 6. #Letmetakeaselfie! 7. Leffapäivän asua reilun viikon takaa! 8. En ole kovin iso Euroviisufani, mutta finaali tulee katsottua aina joka vuosi! Tällä kertaa tuli tosin viihdyttyä enemmän tuolla Twitterin puolella, sillä sieltä taisi tulla telkkarin sijasta illan parhaat naurut...

9. Tähän törmäsin jossain päin internettiä (taisi olla Tumblr) ja tuli muuten hyvä mieli! 10. Kampaajan tuolilla tuli käytyä pitkästä aikaa ja alkoi melkein kauhistuttaa muistella edellistä kertaa...  En nimittäin muistanut, milloin olin käynyt viimeksi! Väri vaihtui ja letti lyheni, oon kyllä tyytyväinen! 11. Lauantain asua, johon taisin tykästyä aika lailla! 12. Joululahjalippuja tuli kulutettua edellisviikolla aika ahkeraan, kun menivät vanhaksi. Oli muuten muutama muukin liikkeellä haha!

13. Viime viikolla vietin mun 19-vuotissynttäreitä. Ihastuin jälleen punaisiin ruusuihin, on muuten ihania! Äiti antoi mulle lisää ihania kipposia astiastoani varten, jee! 14. Mun ihanat kesätossut. On muuten matalat conssit kivemmat kuin varrelliset!

OUTFIT // 10.5.

Lauantai tuli vietettyä serkun valmistujaisjuhlissa. Sateinen sää ei juhlijoita haitannut, mutta koitui mun kiharoiden kohtaloksi. Eipä se silti fiilistä haitannut. Päälle päätyi uusi toppi Bik Bokista sekä lemppariksi muotoutunut maksimekko.


hame zara / toppi bik bok / laukku h&m / bleiseri monki

Roses are red

Sain viime keväänä syntymäpäivälahjaksi tädiltäni kuvissa näkyvän maljakon. Tänä vuonna sain sinne erittäin kaunista sisältöä. Kyllä kulta tietää, mitkä on mun lempikukkia.

19 vuotta täynnä ja maailman turhin ikä saavutettu. Mä aion nauttia siitä silti!

Copyright © 2015 · Designed by Pish and Posh Designs