New bikini

Pari viikkoa takaperin kävin tekemässä H&M:ltä muutamat bikiniostokset. Olen viime vuosina ollut todella laiska auringossa oleskelija, johtuen enimmäkseen mun kesätöiden määrästä. Rannalla on vaikea hengailla tuntikausia, kun saattaa olla montakin päivää viikosta töissä. Niidenkin määrä kun riippuu paljon hyvästä säästä. En kuitenkaan valita, kun tällä vaalealla iholla hankitaan rusketuksen sijasta vain punoitusta. Ja ihonsa käristämisellä kun ei paljoa tienata, hehheh...

En ole siis pariin vuoteen hankkinut uusia bikineitä, johtuen ihan vaan siitä, ettei niille ole ollut kauheesti käyttöä. On kuitenkin ihan hyödyllistä omistaa niitä harvoja kertoja varten parit ihan kivat biksut! Kiikutin siis parit uudet yksilöt kassalle, sillä on aikakin pistää vähän varastoja uusiksi. Vaikka alusvaatteisiin tykkään panostaa ja niitä hifistellä, ei musta saa kyllä millään kalliiden bikineiden hamstraajaa. 

new bikinis from H&M

Onneksi henkkamaukka toimii mun pelastajana bikineiden suhteen. Ei paljoa nimittäin tee mieli maksaa yli kolmeakymppiä per osa vaatteesta, jota käytän about kolme kertaa kesässä... Eikä näiden laatu tai istuvuuskaan mikään huonompi ole!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Copyright © 2015 · Designed by Pish and Posh Designs