Kesän ekat viikot


1. Ihanaa herätä aamulla, kun yöpöydältä löytyy tuollaisia kaunokaisia! 2. Aurinkoinen keli tarkoittaa miltei automaattisesti jätskikeliä. Nam! 3. Shoppailukierroksella käytiin pikaisesti lounaalla. 4. Heh!
5. Innostuin saatuani Monkista tilaamani paketin, sillä sieltä paljastui monta kivaa juttua! Ja mullahan onkin tapana hamstrata talvisia neuleita sun muuta kesän aleista... 6. Lakkiaispäivääni tuli ilahduttamaan myös poikaystävä, joka kerkesi käymään omista juhlistaan huolimatta. Ihana! 7. Mun uusia lempikukkia! Ai että noi oli nättejä, kun aukesivat kunnolla nupuistaan... 8. Vapaailta, Sex and the city -maraton ja lempijätskiä. Kelpaa!

9. Onnellinen ylioppilas! 10. Kenkäfiilistelyä ennen juhlia. 11. Ilta-aurinko ja lämpöinen parveke, kyllä tästä kesän tunnistaa. 12. Miten voi kukat tehdä naisen näin onnelliseksi? Juhlien jälkeen loisti kämppä vaaleanpunaisena kyllä pitkään!


13. Uusi lempicollegepaita on ollut kovassa käytössä toukokuusta lähtien. YO-juhlien jälkeen on tullut myös monta kertaa fiilisteltyä huulipunia. On ne niin piristäviä! 14. <3

OUTFIT // 7.6.

Viime lauantai kului matkustaessa, sillä lähdettiin juhlistamaan pikkuserkun lakkiaisia Hämeenlinnan suunnalle. Juhlapäivä oli aika sateinen ja viileä, mutta onneksi pihajuhliin oli varattuna kunnon katokset! Tämä on se tyypillinen Suomen kesä...

Mulla ei nuo hiukset oikein tykänneet kosteudesta. Hauska katsoa kuvia jälkikäteen ja huomata, miten pörröiset nuo on...

dress selected femme / blazer monki / bag and necklace h&m

Grateful

Mulla oli toiveina ennen ylioppilasjuhlia saada lahjojen muodossa jotakin hyödyllistä materiaa, tulevaisuutta ajatellen. Koruja ja sen sellaista krääsää kun en käytä tai halua, tuntui hassulta ajatus saada sellaista lahjaksi. Äitini taisi muutamia läheisiäni siitä vinkata, sillä kaikki tiesivät aika hyvin, mitä mulle kannatti ostaa. Ja kattokaa, miten kivoja juttuja mä sain!

En voi edelleenkään käsittää sitä muistamisen määrää. Tulihan meille vieraitakin, mutta jestas sentään! Kyllä ylioppilaaksi pääsy näyttää olevan niin suuri virstanpylväs, että siitähän palkitaan hienosti... Kaikki vaiva, mitä antamisille oli käytetty, oli ihan uskomatonta. Mua ei ole varmasti koko ikäni aikana yhteensä lahjottu näin paljon, kuin viikko sitten lauantaina. Tässä on tätä kerran elämässä -meininkiä!Ei tässä voi olla kuin kiitollinen kaikesta vaivasta, huhhu! Viitsiikö tällaisia ihania astioita ja tavaroita edes pakata laatikoihin odottamaan muuttoa omaan kotiin?

Flowers

Sunnuntaiaamuna herätessäni en voinut olla nauttimasta meidän olohuoneesta ja tuosta lahjaksi saamien kukkien määrästä. Mulla on ollut kotona pieni ruusuinen viidakko koko viikon. Kukkaset tuo kotiin jotain niin freesiä tunnelmaa ja olenkin nauttinut noista niin kauan, kun ne nätteinä ovat pysyneet. Näitä kuvia onkin sitten kiva fiilistellä puolen vuoden kuluttua syksyllä!

En voi käsittää, miten näitä kukkasia keräätyi mulle näin paljon. Parilta läheisimmältä sain kokonaiset kimput, ihanat te!


Word

Oon viime viikkoina päässyt hiukan nettishoppailun makuun. Ennen pidin sitä hirveän vaivalloisena ja epävarmana juttuna, sillä haluan sovittaa ja nähdä tuotteet livenä ennen ostamista, kun satun olemaan nirso niissä materiaaleissakin. Nyt olen uskaltanut tilailla muutamia niin sanottuja varmoja vaatteita (enimmäkseen alesta, ettei hutiostokset kauheesti harmittais haha) netistä. Kunhan on löysä malli, niin ei ainakaan ole istuvuuden tuomaa ongelmaa! Tuo mun vuorotyö ei ole kauhean hyödyllinen kaupoissa käynneille, mikä onkin ollut mun kukkaron pelastus viime kuukausina.

Sain Monkilta tilaamani paketin jo alkuviikosta ja parhaillani odotankin henkkamaukan tilausta saapuvaksi. Alet on muuten parempia netissä kuin yleensä kaupoissa! Kuvissa mulla onkin Monkilta ostettu uusi lyhyt toppi.
crop top monki / skirt bik bok / sandals ted baker

Kiva täti, joka reissaa jenkeissä sun muualla, on aika jees! Kuvissa näkyvät tuliaisiksi saadut sandaalit ovatkin muuten odotelleet aurinkoisia kelejä sekä vapaapäiviä. Jos pääsisi niitä vähän kunnolla käyttämäänkin.

Lauantaina 31. toukokuuta

Vähän erilaisia asukuvia tällä kertaa! Eihän niitä aivan joka päivä kuvailla valkolakin kanssa. Mun viikko on käsittänyt kiireistä palua arkeen, eli suomeksi sanottuna töissä on jälleen tullut käytyä. Sain äsken itseni kasaan ja ehtisin käydä vähän juhlakuvia läpi. Tuli kauhean haikea olo, vaikka juhlista on aikaa vasta pari päivää! Ja oli se muuten mun elämän yksi kivoimmista päivistä. Ihanaa saada tämä osa elämästä virallisesti päätökseen ja päästä jatkamaan eteenpäin, vaikka se niin kliseiseltä kuulostaakin.

Sain kauheesti kehuja mekostani sekä kengistä ja täytyy myöntää, että olen itsekin tosi tyytyväinen niihin. Eipä ollut jokaisella muullakin samanlaista! Ja varautukaa - näitä juhlahehkutuskuvia saattaa tulla vielä muutama tänne bloginkin puolelle...


mekko zazabellasta

Ylioppinut 2014

Mulla on jäänyt toukokuun aikana päivittely vähän vähemmälle. Hirveesti on tapahtunut kaikenlaista ja juhlavalmisteluissa on mennyt hyväkin tovi. Nyt täältä puolen ruutua tervehtii kuitenkin onnellinen ja helpottunut ylioppilas!

Lukio ohi ja elämä edessä! Mulla on mahtiviikonloppu takana ja kaikki on mennyt kauhean nopeasti ohi. Maanantaina paluu arkeen, vähän jopa haikein mielin.

Onnea myös kaikille muille lakin saaneille! Hyvä me!

Copyright © 2015 · Designed by Pish and Posh Designs