Kesän ekat viikot


1. Ihanaa herätä aamulla, kun yöpöydältä löytyy tuollaisia kaunokaisia! 2. Aurinkoinen keli tarkoittaa miltei automaattisesti jätskikeliä. Nam! 3. Shoppailukierroksella käytiin pikaisesti lounaalla. 4. Heh!
5. Innostuin saatuani Monkista tilaamani paketin, sillä sieltä paljastui monta kivaa juttua! Ja mullahan onkin tapana hamstrata talvisia neuleita sun muuta kesän aleista... 6. Lakkiaispäivääni tuli ilahduttamaan myös poikaystävä, joka kerkesi käymään omista juhlistaan huolimatta. Ihana! 7. Mun uusia lempikukkia! Ai että noi oli nättejä, kun aukesivat kunnolla nupuistaan... 8. Vapaailta, Sex and the city -maraton ja lempijätskiä. Kelpaa!

9. Onnellinen ylioppilas! 10. Kenkäfiilistelyä ennen juhlia. 11. Ilta-aurinko ja lämpöinen parveke, kyllä tästä kesän tunnistaa. 12. Miten voi kukat tehdä naisen näin onnelliseksi? Juhlien jälkeen loisti kämppä vaaleanpunaisena kyllä pitkään!


13. Uusi lempicollegepaita on ollut kovassa käytössä toukokuusta lähtien. YO-juhlien jälkeen on tullut myös monta kertaa fiilisteltyä huulipunia. On ne niin piristäviä! 14. <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Copyright © 2015 · Designed by Pish and Posh Designs