Pikaterkut

Morjens! Viime kerrasta onkin jo ehtinyt vierähtää jo kuukauden verran, joten ajattelin olevan hyödyllistä tulla paljastamaan täälläkin vähän kuulumisia. Pieni blogitauko teki hyvää ja olenkin mun kesäni täyttänyt töillä, kavereiden tapaamisella sekä mökkireissuilla sun muulla kivalla. Mulla tuppaa inspiraatio tätä blogia kohtaan katoamaan helteillä, tämähän siis tapahtui myös viime kesänä... Ei meikkis jaksa millään istuskella sisällä, kun voisi käydä ne harvat vapaapäivät nauttimassa ulkona tällasista keleistä!

Asiasta kukkaruukkuun, kotiuduin viime sunnuntaina Lapinreissulta. Jeps, meikkis lähti neljäksi päiväksi pohjoiseen poikaystävän kanssa. Helteitäkään ei tarttenu jäädä kaipaamaan, kun parina päivänä oli se nätit +30 astetta ja tyyntä. Ja tosiaan yövyttiin tunturin huipulla. Not bad.

Parit photot tähän tekstin perään ja tämä yöbloggaaja menee nukkumaan. Tuli kuvattua noissa upeissa maisemissa sen verran, että näitä kuvia ihastellaan vielä ensi vuonna, jos tää postaustahti jatkuu... Kuulemisiin siis!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Copyright © 2015 · Designed by Pish and Posh Designs