New week, New Start

Moikka moi! Parin nassukuvan saattelemana tulin kertomaan ison satsin tarinoita siitä, mitä mulle nykyään kuuluu, en nimittäin ole turhan paljoa koneella tai blogimaailmassa viettänyt kesällä aikaa. Samalla, kun suurin osa on nauttinut lomasta ja hellejaksosta, en itse ole tosiaan pitänyt lomaa ollenkaan ja töissä onkin tullut käytyä viimeiset neljä kuukautta aika ahkeraan. Kannatti mennä töihin kesäsesonkiravintolaan, ei ainakaan tullut tunneista puutetta! Mulle syksy tulee siis lämpimästi tervetulleeksi, sillä vaikka hellejakso olikin mahtavaa, ei se mulle työmyyrälle kauheesti nautintoa tuonut, lähinnä vain tuskaisia ja hikisiä työtunteja. Viileitä kelejä, kynttilöitä ja teetä - jes! Syksy on niin mun vuodenaika. Saan joltain turpaan tän hehkutuksen saattelemana, mutta meni jo.

Mulle on luvassa elämässä isoja muutoksia tulevien kuukausien aikana, jonka takia myös odotan kesän loppumista - ja innolla! Mun kesätyöt loppuivat eilen sunnuntaina ja jo siinä päättyi mulle yksi iso juttu. Tykkäsin mun työpaikasta ja -kavereista kovin ja nyt sen loputtua, onkin jännittävää vaihtaa työpaikkaa ja tutustua uusiin naamoihin ja tapoihin - kaikkea uutta siis opittavana! Mulle ei tosiaan opiskelupaikkaa yhteishaussa herunut, joten töissä tullaan tämä välivuosi aika lailla viettämään. Ensi keväänä uudestaan ja varmaan paremmalla innolla ja motivaatiolla, kuin mitä tänä keväänä kirjoitusten jälkeen. Jos vaikka mielenkiinnot ja -kohteet haussa vähän vaihtuisivat omalle itselle sopivimmiksi... Ja alkaisi tuo lukeminen vuoden työssäkäynnin jälkeen kiinnostaa.

Oon myös muutamien viime viikkojen aikana tarkkaillut asuntoilmoituksia, nimittäin tämä tyttö aikoo muuttaa muutamien viikkojen sisällä yhteiseen pieneen kotiin poikaystävän kanssa. Meillä on aika kiva kämppä tällä hetkellä hyppysissä, joten jos kaikki sujuu kuten pitää, ollaan varmaan kaksion katon alla syyskuussa. En millään malttais kaikkien sisustusjuttujen kanssa, mutta onneksi tuo fiksumpi osapuoli vähän hillitsee...

Mulle on siis tulossa pieniä sekä isoja elämänmuutoksia. Mulle on myös muutamien kuukausien, miltei vuoden hiljaisen bloggailun jälkeen tullut yhä enemmän tarve palata takaisin aktiivisemmaksi bloggaajaksi. Viimeisen vuoden aikana on tapahtunut paljon ja itse oon muuttunut myös, joten on myös hauska huomata, miten asiat ovat vaihtaneet tärkeysjärjestyksessä paikkaa. Blogi on muiden juttujen ohella jäänyt vähän jalkoihin, mutta oon silti samalla kaivannut omaa pientä harrastustani kaiken muun tekemisen ohella. Katsotaan siis, miten mulle ja mun blogille käy :-) Koittakaa jaksaa pysyä mukana, ootte mahtavia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Copyright © 2015 · Designed by Pish and Posh Designs