My own home

Mainitsinkin varmasti jo aikaisemmin, että oon ehtinyt muuttaa omaan kotiin syyskuun aikana. Pari viikkoa alkaa pian olla jo takana ja ollaankin toisen puoliskon kanssa viihdytty aika hyvin. Mulla meni ekat pari päivää pienessä shokissa, kun ei tuntunut löytyvän mistään sitä koti-fiilistä, mutta siitä ollaan aika hyvin päästy jo yli - kun sain kaikki tutut krääsät esille silmien alle haha! Olenkin vikat päivät viettänyt puraten laatikoita sitä mukaan, kun ollaan saatu Ikean huonekaluja kasaan. Vielä niitä näyttää riittävän tuossa uhkaava kasa, mutta onneksi mihinkään ei ole kiire.

Omasta mielestäni tää paikka on vielä hurjan "kesken", sillä en ole saanut aikaiseksi mitään järjestystä tänne. No sisustushan on tuntuu olevan aina kesken, mutta tää paikka näyttää kyllä vielä siltä, että on vasta muutettu. Meillä on sohvapöytä tilauksessa tulossa, televisiotasosta ei ole tietoakaan (eikä sen liiemmin telkkaristakaan..) sekä isot hyllyt kasaamatta vielä. Naulakoita tai tauluja ei ole saatu ripustettua, joten kaikki lojuu nyt huoneen nurkissa odottamassa. Oon hirveän järjestelmällinen ja siisti luonteeltani, joten on pikkuisen ahdistanutkin asua paikassa, jossa en oikeastaan pysty enkä kykene löytämään tavaroilleen niiden ns. oikeaa paikkaa. Miten voi kahdella ihmisellä olla näin paljon tavaraa, ettei tunnu kaappitila riittävän? En voi käsittää.

Vaikken haluakaan isoa kämppäpostausta täältä vielä tehdä kaiken kaaoksen keskeltä (ehkä liiottelen), päätin kuitenkin ottaa parit fiilistelykuvat parista yksityiskohdasta. Sillä vaikka hyllyjä en ole vielä seinälle saanut, ei se silti tarkoita, ettenkö olisi hamstrannut aivan hulluna kynttilöitä sun muuta tärkeimpiä tarvikkeita uutta kotia varten...


Täytyy myöntää, ettei tuo 50-millinen oo aivan se kaikkista käytännöllisin kaksion sisätiloissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Copyright © 2015 · Designed by Pish and Posh Designs