Nunuco Design

Olen käyttänyt viimeiset pari vuotta Iphonea ja niin tottunut ja tykästynyt puhelimeen sekä sen käyttöjärjestelmään, etten kyllä vaihtaa halua. Olen myös huomannut, että lasi puhelimen valmistuksessa ei ole se käytännöllisin, kuten esimerkiksi vanhemman puhelimeni näytöstä näkyy.  Vakiovarusteeksi puhelimen kaveriksi on siis kuoret ihan hyödyllinen sijoitus. Sekä hyvä tekosyy shoppailla hienoja vaihtokuoria, ettei ehtisi vanhaan kyllästyä... Mä en paljoa puhelinta ilman kuoria käytä, joten on kiva panostaa sellaisiin yksilöihin, joita on myös kaunis katsella.

En ole viime aikoina löytänyt oikein ketjuliikkeistä sun muista kaupoista millään kivoja ja itseäni miellyttäviä kuoria, kunnes törmäsin tähän pieneen suomalaisyritykseen instagramissa. Nunuco Design valmistaa yksilöllisiä kuoria Applen laitteille ja ihastuinkin näihin söpöihin yksilöihin! On muuten ihan hauska huomata, miten hyvin suomalaisenkin kahden yrittäjän tiimi on saanut ympäri maailmaa bloggarit sekaisin, mitä ihan Instagramista oon bongaillut.

Itse ihastuin laventeli -ja marmoni-nimisiin kuoriin. Miten kauniisti voi osata maalata? Ei sitä joka paikasta saa käsin tehtyjä kuoria.

mobile cases Nunuco Design Company

Pirtsakan kiitoskortin kera saapui nää kaunokaiset uuteen kotiinsa postiluukusta parin päivän jälkeen tilauksesta. Hyvä Nunuco, ei hullumpaa palvelua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Copyright © 2015 · Designed by Pish and Posh Designs