Oma koti kullan kallis

Viikon blogitauon jälkeen voin tulla huokaisemaan helpotuksesta myös täällä: muutto vihdoin ohi! Eilen saatiin korjattua vihdoin myös netittömyyden ongelma, kun saatiin kytkettyä vihdoin wifiyhteydet myös tänne omaan pikku kotiimme. Vähän on ollut totuttelemista tässä itsenäisemmässä yksin elämisessä, mutta kun on toinen puolisko seurana, ei tuu ainakaan kauhea turhautuminen näiden Ikean kalusteiden kanssa...

Netitön viikko teki ihan hyvää, mutta kyllä tuo puhelinyhteyksitön elämä on aika haastavaa! Kiitos DNA, ettei uusi liittymäni löydä verkkoa puolesta Turusta. Puhelimeni on hyödyllinen, kun siitä katoaa kenttä keskellä kaupunkia... Äiti saa panikoida vielä enemmän mun puolesta näin muuton jälkeen, kun eipä muhun saa yhteyttä hups! Tästä alkaa huomaamaan, miten riippuvainen sitä nykyteknologisasta onkaan.


Kuvat ovat aikaisemmin kesältä meidän lappireissulta, kun käytiin vähän heilumassa skeittitapahtuman kameramiehinä. Lappi on kiva myös kesällä ja hyttysmyrkky. Ekassa kuvassa kiikaroin mä maisemia ja toisessa sometan instagramissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Copyright © 2015 · Designed by Pish and Posh Designs