Kylmä talvipäivä

Heipparallaa kaikille! Pian alkaa olla joululomat vietetty ja huomenna alkaa yhden jos toisenkin paluu arkeen. Itsellä alkaa taas parin viikon tauon jälkeen työt ja saan ehkä huomenna jopa opiskeluitakin aloiteltua uudestaan! Tuntuu ihan hyvältä päästä rytmiin takaisin, vaikka loma oli kyllä tosi ihana ja tarpeellinen ainakin meikäläisen osoitteessa - nyt jaksaa taas puurtaa eteenpäin!

Mulla lähti kulta kohti armeijaa eilen aamusta ja nyt on ollut tosi hassu olo yksin kotona kaksiossa. On niin tottunut siihen, että toinen on jatkuvasti tavoitettavissa. Lienee siis ihan paikalleen myös mulle intin opetukset, vaikkei tää leskeysole mitään verrattuna siihen itse valtion talvileiriin :-D Ikävä tässä tulee jo, mutta onneksi ne pääsee sieltä aina välillä kotiin. Toivottavasti ei tuu epätoivo parin seuraavan viikon aikana, varsinkin kun sai kuulla herran olevan heti kaksi ensimmäistä viikonloppua kiinni... Pitänee pysyä pirteenä ja täyttää oma kalenteri ohjelmalla.
Kuvat on otettu sunnuntaina, kun käytiin kullan kanssa kävelylenkillä. Oli tosi kaunista kun aurinko paistoi ja oli oikein kunnolla pakkasta. Ja perus Suomen talvi, kun sai katsella auringonlaskua kolmen jälkeen :-D Kuvissa näkyy mun uusin pipo, kiitos mummin käsitöille sekä alennusmyynneistä löytynyt Mangon ihana laukku.

4 kommenttia:

 1. Mulla lähti myös toinen puolisko maanantaina valtion virheisiin säkylään. On kyllä hassua kun on tottunut että nähdään lähes joka päivä:) onneksi saadaan ne meijän sotilaat edes viikonlopuiksi kotiin! Tsemppiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mustakin tässä on just oudointa se, ettei toista oo näkynyt missään :-D onneksi! Kiitos sulle ja isot tsempit takaisin!

   Poista
 2. Omalla poikaystävällä taas loppui ennen joulua intti. Tsemppiä sulle, se aika menee loppupeleissa tosi nopsaan, ja kohta toivois että se toinen oiskin ollut sielä vähän pidempään.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, niin ne kaikki sanoo :-D toki tää alku on se vaikein, lohduttaa ettei se tän pahemmaksi tästä luultavasti mene :) haha katsotaan mitä mieltä mä olen tän loputtua! :D

   Poista

Copyright © 2015 · Designed by Pish and Posh Designs