Last weeks via iPhone

Mun piti jossain vaiheessa syksyllä aloittaa viikottaiset puhelinpostaukset, kun puhelimella tulee tosiaan räpsäistyä vähän useammin kuvia kuin järkkärillä. No tääkin tavoite jostain syystä jäi :-D Oon muutenkin vähän järkyttynyt selatessani kuva-arkistoja, kuinka vähän nykyisin kuvaankaan. Mun piti kehittää kuvia, mutta ei vissiin ollut mitään kehitettävää :-D

Tässä kuitenkin katsausta mun marras-joulu-tammikuuhun. Oon vissiin ollut kiireinen, kun ei tän enempää! Näitä selatessani päätin myös lopettaa ulkona syömisen sekä ottaa tavoitteeksi kuvata muutakin, kuin omaa naamaa sekä lautasta :-D
1. En halua suorittaa matikkaa haha! Parempi kohde mun tapauksessa olisi kuitenkin ruoka. 2. Lähdössä kavereiden tupareihin! 3. Kahvihetki kaverin kanssa. Turun Amarillo lopetti vissiin vuodenvaihteessa, pohdittiin että varmaan myös Coffee House siinä samassa. Bohoo! Meidän kantapaikassa oli maailman paras Moccachino. 4. Järjestettiin murun kanssa pikkujoulut, oli niin kivaa taas!

5. Autoselfie matkalla joulupöytään! 6. Hemmottelin itseäni uudella huulipunalla, Mac tekee niin kauniita värejä että! 7. Marras-joulukuun vaihteessa pidettiin murun kanssa date night. Käytiin ihan ulkona syömässä ja leffassa :-) 8. Joku joulukuun ilta tulin iltavuorosta kotiin. Oli lunta satanut päivän aikana ja meidän etupiha oli sitten niin älykaunis! Ihan narniafiilikset.

9. Käytiin ennen uutta vuotta Helsingissä piipahtamassa. Yö Presidentissä, käytiin leffassa, syömässä ja shoppailemassa. Vähän harmitti, kun oltiin maanantaina liikkeellä eikä oikein mikään teatteri tai museo ollut auki tai esityksiä ei löytynyt itselle sopivia, mutta onneksi saatiin aika kulumaan varsin mukavasti! 10. Joulupäivänä katsottiin perheen kesken iki-ihana Joulutarina, toi kuuluu jouluun! Aivan ihana. 11. Tyhjässä vaatekaupassa odottelin äitiäni sovituskopista :-D 12. Käytiin turistelemassa Starbucksissa, ei oikein tuo kermapläjäys mulle maistunut.. Kesällä oisi kylmänä juotavana varmaan parempaa.

13. <3 14. Ihanat lenkkimaisemat! 15. Kokeilin uutta blenderiäni tositoimissa pari päivää takaperin. Appelsiini-vadelmasmoothie onnistui varsin hyvin, toi oli hurjan hyvää! 16. Uninen aamuselfie ennen meikkiä.

17.-18. Meidän uusi vuosi! Päädyttiin kavereille viettämään rennosti iltaa, juomaa ja ruokaa, pelailua sekä saunaa ja poreammeilua! Ei kuulkaa yhtään hullumpaa. 19. Valmistumassa iltaa varten. 20. Oonko ainut, joka on salaa hiukan nauttinut näistä kovista pakkasista? Lämpimästi kun pistää päälle, ei palele, eikä todellakaan tarvii kärsiä loskasta tai kosteudesta!

21. Margaritoja Turun keskustan Papu barissa! Ai että noi oli niin hyviä... 22. Selfie ennen töihin lähtöä! 23. ...ja toinen samanlainen :-D 24. Käytiin Helsingissä syömässä Hard Rock Cafessa. Vaikken pöperöistä kauheesti perustanut (enkä niin hinnoistakaan) niin paikkana aivan mahtava!

25. Kaveriporukalla syömässä! Oltiin kaverukset kerrankin samaan aikaan liikkeellä ja päästiinkin kaikki saman ruokapöydän ääreen :-D Edellinen kerta samalla porukalla oli viime maaliskuussa, pitäis vissiin käydä useamminkin. 26. Uuden lempparituoksun fiilistelyä <3 27. Uutta huulipunaa in action! 28. Mun ihana uus kello!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Copyright © 2015 · Designed by Pish and Posh Designs