Alkuvuosi 2015 puhelimesta

Edellisestä puhelinkatsauksesta alkaa olla jo reilusti aikaa, viimeksi oon näyttänyt pätkiä meikäläisen elämänmenosta puhelinkuvien avulla täällä blogin puolella joskus tammikuun puolessavälissä. Silloinkin edellisen vuoden kuvilla. Oon aktiivinen I know.

Joten täältä pesee. Mun menoa ja meininkiä (mun kyky itseironiaan on aika heikko hehe) alkuvuoden ajalta!

Kelatkaa, maaliskuussa kuvia lumisista maisemista :-D Oon ihan mahdoton. Onneks kevättä kohti jee!

1. Kävin hakemassa latten odotellessa mun kaverin poispääsyä tatuointiliikkeestä ulos. Oli muuten jännä päivä! 2. Ja mun tatskantekoa ihan in action! Tulee tatuointikuume taas näitä hetkiä miettiessä :-D 3. Pärstähetki. 4. Ah miun rakkaus!
5. Pikainen asukuvahetki/peilailu ennen ulos asioille lähtemistä. 6. Alkuvuodesta innostuin valokuvien teettämisestä ja sainkin pari albumia aika mukavasti täyteen! Matkakuume tosin kasvoi samaa tahtia katsellessa vanhoja reissukuvia... 7. Tehtiin tammikuun puolessavälissä myös retki Viking linelle, meikäläisen tuhot tax freessä oli aika hurjaa luokkaa. 8. Ja käytiin samalla reissulla myös herkuttelemassa!

9. Aina löytyy aikaa selfielle ennen uloslähtöä! 10. Iltapalahetki Cosmon kera ennen nukkumaanmenoa. 11. Alkuvuodesta tuli aleshoppailtua Nellyllä, vaikka pari ihanuutta normaalihintaista kaunokaista lähti myös mukaan.. 12. Talvisia maisemia! Oli kaunista, mutta onneksi ollaan taas menossa kevättä kohti :-)

13. Tän hetken ehdoton lempparibiisi, aivan ihana! 14. Hymyä huuleen hihhi 15. Maaliskuun alussa tuli sairasteltua jonkin verran ja tulikin hemmoteltua itseään ja kipeetä kurkkua muun muassa jätskillä :-D 16. Lenkkeilysäitä vissiin helmikuulta.

17. Helmikuun lopussa starttasin kunnolla (vähän myöhässä ehkä joo..) kirjotusten korotuksiin lukemisen, tuntui taas niin hassulta availla lukiokirjoja pienen tauon jälkeen. Onneksi tuokin sitten jo ohi!! 18. Ehdin myös nautiskella ihan kaunokirjallisuudestakin koulukirjojen lisäksi. 19. Eilen istuskeltiin kaverin kanssa punkulla keskustassa ihan vaan maanantain kunniaksi, arjen luksusta! 20. Viime lauantaina vietettiin tyttöjen iltaa vissiin aika railakkaasti :-D huumorintaju selfiehetkissä ainakin löytyi.

21. Ruusuja minulta ihan itselleni piristämään arkea. Ruusut on kyllä ihania kukkia, kestävät kauan nätteinä! Mulla on noi vieläkin maljakossa ja tämä kuva on viikon takaa :-D 22. Lukuhetkiä...

23. Vuosipäivänä tuli selailtua vanhoja söpöilykuvia, tämäkin vahingossa napattu "herkkä hetki" lämmitti mukavasti :-D Tilannekuvat on kaikkein parhaimpia. 24. Herkkuhetkiä Turun keskustan Foijassa vuosipäivän kunniaksi! 25. Uusia (vielä) valkoisia Consseja ja nahkatakkia ulkoiluttamassa. Oli pakko napata aineellisia todisteita! 26. Sunnuntain herkkä skumppahetki.

Kevättä rinnassa

Viimeisen aivan ihanan viikon aikana olen vihdoin uskaltanut ulos nahkatakissa, kuten moni muukin. Itse odottelen vielä takatalven saapumista (pessimististä vai realistista?), joten on nuo toppatakitkin vielä esillä. Nyt pitää vaan yrittää nauttia niin kauan kun näitä säitä riittää! Talvi oli pitkä, kylmä ja pimeä (miten se joka vuosi yllättääkin??), joten nyt kyllä kelpaa. On kyllä niin kevyt olo converseissa ja kevättakissa, että oksat pois!

Ajatus asukuvista houkutti, vaikkei vaatteissa arkea kummempaa näkynytkään. Tällaisissa rennoissa kuteissa tulee usein käytyä esim. ruokakaupassa tai töissä, jos kummempaa ohjelmaa ei ole. Olin vähän kahden vaiheilla tän julkaisun kanssa, mutta hei, pakko yhdet arskakuvat päästä tänne bloginkin puolelle!

Vaatekaapin suursiivouksen lisäksi pitäisi vissiin varailla aikaa myös tukkalääkärille. Kevättä kohti siis!

Kuulumisia pitkästä aikaa!

Heippa hei kaikki ihanat! 

Otin itseäni niskasta kiinni ja kirjauduin sisään bloggeriin, viime kerrasta ties kuinka monta viikkoa aikaa. Lomailin vähän puolihuomaamatta blogielämästä, kun on ollut kaikkea muuta. Tää talvi on tuntunut musta aivan naurettavan pitkältä ja mulla iskikin pieni motivaatiopula koko blogiasiaan (ja muutamaan muuhunkin), joten helmikuun otinkin sitten vähän iisimmin.

Oon viimeisien viikkojen aikana ehtinyt lukea (tai ainakin teeskennellyt tehokkaasti lukevani..) ylppärireaalin korotuksiin, katsonut ihan liikaa lempparisarjojani, urheillut (no satunnaisesti), innostunut taas lukemisesta ja vieraillut useasti mummini luona ruokapatojen äärellä. Oon ottanut suurimman osan ajasta ihan totaalisen rennosti, mikä on tullutkin niin tarpeeseen. Syksy oli mulle aika stressaavaa aikaa (vaikka suurimmaksi osakseen toi mukanaan myös tosi ihania juttuja!), joten pieni breikki teki ihan hyvää :-D Meni ihan lomasta. Blogipaussi oli myös pientä terapiaa, mulla kun on tapana ottaa tällaisista asioista turhia suorituspaineita. Jos nyt kokeiltaisiin, miten lähtee taas käyntiin!

Nyt oon kertaillut perjantain yhteiskuntaoppia ja odottelenkin innolla jo pääsykokeita - alkaa pikkuhiljaa tässä välivuoden aikana kertyä opiskelumotia!

Sunnuntaina oli mun kullan ja mun 2-vuotispäivä. Juhlistettiin sitä pienellä kuohuvalla, leffaillalla ja ulkona syömisellä! Kerran vuodessa ansaitaan pientä hemmoittelua, eiks niin?

Copyright © 2015 · Designed by Pish and Posh Designs