Miniloma pohjoiseen

Lähdettiin perheen kesken kevättä pakoon Lappiin sukulaisiin, sillä meitä odotti yhdet viisikymppiset! Viiden päivän reissu oli aika raskas lomaksi, kaikkineen matkustamiseen, mutta olipahan sen arvoista. Hyvä kevätsää vähän jäi välistä, sillä aurinkoiset hiihtosäät ei osunut yhdellekään päivälle, vaan oli lähinnä tuulista ja räntäistä. Vähän harmitti, koska kevät Lapissa on välillä tosi kaunis. Kuitenkin nyt saatiin viimeiset annokset lunta ja talvea, nyt nokka kohti kesää jes!


Majailtiin lomamme ajan Luostolla. Monet lapsuusmuistot ja ekat laskettelukokemukset on koettu täällä ja on niin tuttu paikka tulla taas takaisin. Oon ollu tuolla myös kesätöissä joskus, joten paikatkin on vanhastaan jo tuttuja :-D Oi muistoja!


Bileet järjestettiin yhdessä Luoston kelomökeistä ja oli tosi tunnelmallinen juhlapaikka! Asuttiin koko tää aika samassa mökissä, jossa oli kokoa kyllä ihan kiitettävästi... Moni ei kestäisi asua saman katon alla sukulaisten kesken lyhyitäkään aikoja, mutta meillä oli ihan hyvä meininki! Mulle perhe ei oo pahin vaan päinvastoin, aivan paras! On ihanaa, että on noin ihania ihmisiä perheessä, että jaksaakin toisten seuraa muutenkin, kuin väkisin :-D

Tän lomareissun aikana ja kaikessa juhlatohinassa jäin tosi pahasti jälkeen lukemisessa, kun ei oikein saanut omaa rauhaa lukemista varten... Kauhea tohina ympärillä, niin vähemmästäkin on vaikea rauhottua :-D Tämä viikko on ollut kovaa palua arkeen ja on yllättävän vaikea päästä vanhaan lukurytmiin mukaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Copyright © 2015 · Designed by Pish and Posh Designs