Viikkokatsaus

...Taino pikemminkin parinviimeviikon-viikkokatsaus, sillä mun kuvamäärällä ei näitä saa joka viikko tehtyä :-D

Tämmönen huhtikuu siis tähän mennessä!

1. Vessaselfie! Tykkäsin mun rennosta, mukavasta asusta :-D noi pökät on uudet lempparit! 2. Fiiliksiä ekalta päivältä, kun haettiin kaverin kanssa kirjat yliopistolta. Oltiin kyllä kumpikin ihan jännityksestä innoissaan ja mietittiin, mitenköhän tämä lähtee sujumaan hui. 3. Mun erään illan viheriltapala, innostuin kasaamaan vihersmoothieta siitä, mitä kaapista löytyy! Oli kiiwiä, omenaa, kurkkua jne.. Ei ihan maistunut niin hyvältä kuin marjajutut, ei vissiin ollu mun juttu :-D 4. Lappireissun tunnelmointia: takkatuli, sauna ja skumppaa, ai että! En valita...
5. Hulluselfie, on muuten yhtä hulinaa nuo työntekijänkin näkökulmasta! 6. Ekat tän vuoden mansikat tuli Espanjasta, mutta oli siltä yhtäkaikki hyviä! ♥ Vitosen laatikko ei ollut kauheen paha sijoitus noihin hih. 7. Kahvilareissua kera vaahtokarkkikaakaon ja prosessioikeuden, nice! Kahvilat ennen puoltapäivää on muuten loistavia lukupaikkoja, hiljaisempaa kuin kaupunginkirjastossa :-D Eipä ole päiväkotiryhmiä... 8. Meikkis menossa leffaan!
9. Kyytiä odotellessa :-) 10. Lukuhetki kaverin kanssa... 11. ...ja toinen itsekseni :-D Kiinnostus näkyy ilmeestä. 12. Oi ihana keväinen keli! ♥ Tämä aurinko takaisin, pilvet pois!

Tällä hetkellä venailen kovasti vappua, eka kerta lakki päässä! Huisii!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Copyright © 2015 · Designed by Pish and Posh Designs