Random snaps

Toukokuu hurahtaa silmissä ohi, ettei perässä malta pysyä. Meikällä odottaa ens viikolla pääsykokeet ja vihdoin koittava, ehkä vähän stressittömämpi kesä. Mulla on jo pari viikkoa ollut ongelmia nukkumisen ja jaksamisen kanssa, joten luoja kiitos, kohta nää kokeet on ohi :-D Niin monta unetonta yötä takana, että enää ei jaksa. Vähän tuo bloggaaminenkin unohtui, mutta pakko sitä prioriteetit valita eikös niin?

Kameran muistikortille on kuitenkin joitain kuvia tallentunut parin viikon hiljaisuuden aikana!

Ruusut on mun lempikukkia heti pionien jälkeen. Kuiteskaan kukkaostoksilla ei käydä ihan joka päivä, mutta olen ostanut pari kertaa lähikaupasta kimpun reilun kaupan ruusuja piristämään kotia :-) Yllättävän paljon voi kimppu kukkia tehdä!
Yli 7 viikkoa lukemista takana ja ylihuomenna on vihdoin ohi. Ens vuonna tää sitten jälleen uudestaan, en ole kyllä kauhean itsevarma mitenköhän mahtaa kokeet sujua maanantaina :-D
Kiinnostus lenkkeilyyn on kasvanut sitä mukaa, kun lämpötilat ovat pikkuhiljaa nousseet. En ole koskaan ollut mikään iso juoksemisen fani, (mä viihdyn turhan hyvin viltin alla kirja kainalossa  haha) mutta auringossa hölkkääminen kuulokkeet korvilla on kyllä mukava tapa ulkoilla! Varsinkin, kun saa hyvällä omatunnolla hamstrata lisää pinkkejä treenivaatteita :-D Nyt oon päässyt jo vauhtiin, joten kesälle voisi asettaa vähän tavoitteita!

Kesää on ollut kyllä erittäin kova ikävä ja kovaa vauhtia ollaankin sinne päin menossa. Tää kuva on otettu joskus vapun aikoihin, nyt meillä on takapihalla ihan kunnolla jo vihreää! Ja oli muuten läheinen luontopolkukin niin ihana lenkkireitti, oli ihan eri maailma juosta puiden keskellä rantaviivaa pitkin kuin autotien vierellä asvaltilla. Miten voikaan olla, miten paljon aurinko ja vihreä luonto saa aikaan mielialoissa ja jaksamisessa?  Mää tykkään hirveesti!
Tänään lauantaina meidän osoitteessa herkutellaan, tortilloja ja pakkasessa odottaa jätskiä! Ilta rentoudutaan varmaan kullan kainalossa jonkun kivan leffan kanssa. Pieni aivojen nollaus ennen koetta tekee ihan hyvää, eikös?

Hauskaa lauantaita teille kaikille murmelit 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Copyright © 2015 · Designed by Pish and Posh Designs