Follow me in SC

Moikka kaikki! 

Viime postauksista on jo aika kauan aikaa, joten aika antaa pikku hiljaa elonmerkkejä :-D Mulla on kesä alkanut aika mukavasti ja oon yrittänyt nauttia niistä pienistä auringon määristä silloin, kun niitä on näkynyt. Kameran oon unohtanut täysin eikä mulla ole siis mitään materiaalia oikein bloggailla, joten into koneella istumiseen ei ole paljoa löytynyt. Puhelimen kameraan on kuitenkin tallentunut jotain silloin tällöin, joten näistä välittyy varmasti tunnelmaa ihan mukavasti!

Vaihtelua edellisiin puhelinkuvapostauksiin, päätin käyttää tähän mun Snapchatista poimittuja kuvia! Oon innostunut kyseisestä sovelluksesta aika paljon, hauskaa seurata mm. lempparibloggareita tällaisesta arkisemmasta näkökulmasta :-D Seuratkaa ihmeessä mua jos kiinnostaa enempi matsku meikältä, mut löytää nimimerkillä iidumarie !

1. Innostuin puutarhalaitosta alkukesästä ja pistin parvekkeen kuntoon! Kukkaset piristää mukavasti ja heti paljon mukavampi viettää aikaa parvekkeella :-) 2. Lähdössä rippijuhlia viettämään!
3. Viime lauantaina käytiin Rennossa juomassa parit kylmät, kun kesäsäät helli. 4. Automatkan ajankäyttö 5/5!

5. Eka mökkireissu tänä kesänä... 6. ...sekä ekat suomalaiset mansikat tänä kesänä, nam että oli hyvää!
7. J.P. Chenetin skumppa on kyllä pirun hyvää, niin oli pakko maistaa saman merkin roseeta, kun oli tilausvalikoimaa jäljellä Alkon hyllyllä! Eikä muuten tämäkään pullo pettänyt, täytyy ostaa toistamiseen! 8. Jokirantaan lähdössä yksille kaverin kanssa ja huumori aika 10+
9-10. Lounastreffit kaverin kanssa eräs aurinkoinen terassipäivä! Kiva tilata hamppari, kun kaveri söi pelkät salaatit.. Mutta minkäs sille voi kun tekee mieli :-D
11-12. Sain mummin seuraksi ja käytiin Sauvossa puutarhassa hakemassa mun parvekkeelle kukkaset. Oli niin hirvee valinnanvaikeus, kun tuolla oli vaikka mitä kaikkea nättiä!

13-14. Ja sitten juhannustunnelmia eiliseltä! Oli oikein kiva ilta mökillä ja säätkin suosi meillä Paraisilla, paistoi aurinko ihan pilvettömältä taivaalta :-)

15-16. Ja grillistä herkkuja, ai että!

Kesäkuu on kyllä kulunut ihan hurjaa vauhtia, juhannuskin on jo (melkein) ohi! Viikko jäljellä Berliinin reissuun, en millään malttaisi odottaa :-D

Copyright © 2015 · Designed by Pish and Posh Designs