Berlin day 4

Muutamat kuvat meidän vikalta Berliininpäivältä, olkkos hyvöt!

Mietin ensin, että viitsinkö edes julkaista koko postausta :-D Huomaa, että vikana päivänä alkoi tahdista vähän väsyä, enkä koko reissun helteisimpänä päivänä jaksanut kantaa niin paljoa painavaa järjestelmäkameraa käsissä. No, ei tän julkaisemisesta haittaakaan ole!

DDR-museosta tulee varmaan erikseen vielä (viimeinen Berliiniaiheinen postaus, I promise) postausta, koska se paikka oli vaan niin mahtava :-D

Itse ainakin suosittelen Berliiniä kaupunkikohteeksi! Lyhyen matkan päässä on kunnon suurkaupunki ja paikkana aika mahtava. Pariisissa ja Roomassa käyneenä voin sanoa, että Berliini oli jotain aivan uutta - ja ihanaa.

Berlin day 3

Pitkästä aikaa jälleen: Moikkelis! 

Pidin tuossa puolivahingossa parisen viikkoa kesälomaa ja nyt päätin, pitkästä aikaa, väsäillä taas kasaan postausta :-) Sen lisäksi, että blogista on tullut lomailtua, mulle kuuluu aika loistavaa nykyään! Surkeetä kesää jos ei laske ja sitä, ettei opiskelupaikkaa tullut, fiilis on aika hyvä. Ens vuodelle on luvassa aika paljon kaikenlaista ja saa nähdä, millainen mun toinen välivuosi tulee olemaan!

Kuvailtu ei ole paljon tässä kesäsäässä, joten koluin vähän kesken jääneitä Berliininpostauksia läpi ja herätin jälleen kunnon reissukuumeen.. Kuvia on vielä hitusen jäljellä, joten reissupostauksia tulee vielä varmaan pari kipaletta :-) Berliini oli kyllä aika mahti paikka ja sinne pitää ehdottomasti päästä uudestaankin!
Tulipas aika kova ikävä tota suurkaupunkia, +30 asteen helteitä ja paikallista (halpaa) ruokaa... Pitää alkaa säästää seuraavaa reissua varten, jäiks!

Copyright © 2015 · Designed by Pish and Posh Designs