Sporty feels

Arkipäivä ilman kummempaa ohjelmaa kuin töitä ja salia? Mulle on mukavuudenhalu tosi tärkeää ja hyvä olo vaatteissa on kaiken A ja O. En voisi kuvitellakaan jokapäiväisiä korkokenkiä, farkkuja tai jakkuja. Oon usein naisellinen pukeutuja, sillä nautin mekoista, huulipunasta ja tyttömäisistä leikkauksista. Kuitenkaan joka päivä ei ihan jaksa panostaa ja sali-koti -väliä tulee vedettyä pelkissä kollareissa ja pipo huonoa tukkapäivää peittämässä. Ja mun mielestä se on ihan ok. En osaa uskoa, että joku näyttäisi joka päivä samalta kuin nykyään blogeissa ihmiset näyttäytyvät - asioista näytetään vaan ne parhaimmat puolet.

Itselle arkipukeutuminen on - noh - enemmän arkipäivää ja useimmiten näytän tältä, kun liikun ihmisten ilmoilla. Itseasiassa tykkään tosi paljon rennoista asuista pipo päässä ja tennarit jalassa -tyylistä, se on streetstyleä parhaimmillaan! Miksipäs siis en tämänlaisia asuja ikuistaisi?

Naureskelin kuvia muokkaillessa, miten tuo talvivarusteiden joukosta kaivamani pipo tarvitsisi kovasti sellaista nukanpoistotarraa just nyt :-D Aika villin näköinen tuo pinta kyllä haha!
pants nike
shoes converse
scarf bik bok
jacket zara
beanie h&m

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Copyright © 2015 · Designed by Pish and Posh Designs