lovely mornings

En varmasti ole ainoa, joka rakastaa kiireettömiä aamuja. Allekirjoittanut on ainakin kunnolla aamu-uninen, joten pitkät yöunet venyvät usein aika pitkälle, kun ei sängystä ole kiire ylös. Iltavirkkuna vuorotyö on aika mukavaa, kun näistä myöhäisistä herätyksistä pääsee nauttimaan ihan keskellä arkeakin.
Mulla ei ole todellakaan mitään aamurutiineja, sillä kaikki riippuu niin mun päivän ohjelmasta. Aamuvuoroon lähdetään yleensä meikkipussin ja aamupalan kautta suoraan, kun taas iltavuoroon rauhallisemmin. Kuitenkin mun kaikissa aamuissa on yhteistä pehmoinen kylpytakki tai yöpuku, aamutossut (palelijan must to have!) ja kuppi kahvia - niillä lähtee päivä käyntiin!
Vapaapäivinä, jos en suuntaa salille (tai ei ole muuta ohjelmaa), saatetaan aamutakissa viettää aikaa reilusti yli puolenpäivän. Rakastan rauhallisia päiviä, kun päivän suunnitelmissa on lähinnä kirjan lukemista, netflixiä tai bloggailua. Tällaiset latailupäivät on sellaista pientä arjen luksusta, mistä ainakin mä tykkään nauttia täysillä, akkujen latailu on välillä ihan sallittua.
Parasta just nyt on kuitenkin rauhallinen ilta sohvanpohjalla poikaystävän kanssa. Viikonloppu tuli vietettyä pikkujouluja kavereiden kanssa viettäen risteilyllä ja olo on yllättäen ollut sen mukainen :-D Vanhuus ei tule yksin, kun juhlimisesta ei selviäkään niin helpolla kuin ennen. Kuitenkin maanantai lähti kuin lähtikin käyntiin, kohti uutta viikkoa! Ohjelmassa on vaikka mitä kaikkea kivaa treffiperjantaista lähtien, saa nähdä mitä tämä viikko tuo tullessaan :-) Joulukuu lähestyy kuitenkin väistämättä kovaa vauhtia, olenko ainut kuka ei millään malta odottaa vuoden parasta kuukautta?

Hauskaa viikkoa kaikille ihanille ♥ 

Hello, it's me

Lämpimät moikat kaikille pitkästä aikaa! ♥ Itsellä on hurahtanut koko marraskuu niin vauhdilla ohi, että hyvä kun mukana pysyy. Elämä on ollut viime viikot aika lailla tasapainottelua työn ja vapaa-ajan välillä, ettei ole ajatuksia saanut muualle suunnattua. Oon kuitenkin ollut onnellisempi viime viikkoina kuin mitä jaksan edes muistaa, joten annan itselleni nyt luvan nauttia siitä. Mikäs sen parempi syy blogitauolle!

Marraskuun aikana olen muun muassa:

 ottanut kaksi uutta tatuointia ♥ (ohops!)
 kävellyt useamman kerran viikossa töihin ja takaisin (eläköön hyötyliikunta, eiku?)
 fiilistellyt joulua ihan urakalla, oon niin jouluihminen
 glögikausi siis avattu, joululauluja kuunneltu ja lahjoja suunniteltu 
 järkyttynyt pikkupakkasista ja pohtinut, miten aion selvitä tammikuusta hengissä
 haaveillut kaverin koiranpentujen ansiosta omasta pienestä karvaturrista
 kuunnellut laittoman paljon Adelea ♥ (kuka ei)
 polttanut kynttilöitä ihan urakalla ja hautautunut pimeyttä pakoon vilttien alle lämpöiseen
 innostunut uudestaan neulomisesta, mummoudun siis vauhdilla!

 Adele - Hello 

Postaukseen kuvitukseksi kuvia viimeisiltä viikoilta puhelinpostauksen muodossa, see ya soon!

 Blogin puolelta asukuvia / kahvittelua (lue: teetä ja herkuttelua) kaverin kanssa Turun uudessa Fazer Cafessa!
Tästä mä nautin: hyvä kirja ja vapaa iltapäivä / Auringonlasku oli kaunis töistä lähtiessä
Osaa se hautausmaakin olla kaunis! / lounasburgerit maanantaita piristämäänParas sunnuntaikombo sisältää lemppariherkun ja klassikkokirjan / Kaksi vuosikymmentä asustelua Turussa ja silti on sallittua vähän leikkiä turistiaHymy herkässä! / Ihan lemppari Ruskan ihailua, miksi se loppuu aina joka vuosi liian nopeasti? / Meikkijuttuja ennen töihinlähtöä

Almost 15 again

Kävin muutama päivä sitten laukkukätköjäni läpi ja löysin kuvissa näkyvän kangaskassin. Tuli hirveän kovat muistot mieleen, sillä nuo Carlingsin kangaskassit oli kova juttu joskus yläasteella :-D Piti heti ottaa mukaan ulos lähtiessä ja ottaa uusiksi käyttöön, sopisin kaikkien 15-vuotiaiden joukkoon loistavasti!

Oon aika mukavasti jumittunut kyllä tähän musta-punainen -tyyliini, sillä oon käyttänyt sekä tuota takkia että huivia aika ahkerasti viime päivinä. Takkivarastoa pitäisi vähän kartuttaa tässä tulevaisuudessa, sillä Suomen syksyssä ja talvessa ei paljoa muuta käytetä, kuin takkeja :-D

scarf zara
jacket h&m
shoes nelly.com
bag carlings
dress new yorker

Saturday night fever

Tällä kertaa vähän juhlavampaa asua! Löysin pitkästä aikaa tuon pari vuotta takaperin hankkimani mustan mekon ja rakastuin siihen uudestaan. Kokomusta asu kullalla höystettynä ja iso tekoturkis hartioille, mun mielestä toimii aika hyvin näin syysjuhla-asuna. Mitä te tykkäätte?

fur jacket zara
dress new yorker
bag nelly.com
shoes dinsko

Copyright © 2015 · Designed by Pish and Posh Designs