lovely mornings

En varmasti ole ainoa, joka rakastaa kiireettömiä aamuja. Allekirjoittanut on ainakin kunnolla aamu-uninen, joten pitkät yöunet venyvät usein aika pitkälle, kun ei sängystä ole kiire ylös. Iltavirkkuna vuorotyö on aika mukavaa, kun näistä myöhäisistä herätyksistä pääsee nauttimaan ihan keskellä arkeakin.
Mulla ei ole todellakaan mitään aamurutiineja, sillä kaikki riippuu niin mun päivän ohjelmasta. Aamuvuoroon lähdetään yleensä meikkipussin ja aamupalan kautta suoraan, kun taas iltavuoroon rauhallisemmin. Kuitenkin mun kaikissa aamuissa on yhteistä pehmoinen kylpytakki tai yöpuku, aamutossut (palelijan must to have!) ja kuppi kahvia - niillä lähtee päivä käyntiin!
Vapaapäivinä, jos en suuntaa salille (tai ei ole muuta ohjelmaa), saatetaan aamutakissa viettää aikaa reilusti yli puolenpäivän. Rakastan rauhallisia päiviä, kun päivän suunnitelmissa on lähinnä kirjan lukemista, netflixiä tai bloggailua. Tällaiset latailupäivät on sellaista pientä arjen luksusta, mistä ainakin mä tykkään nauttia täysillä, akkujen latailu on välillä ihan sallittua.
Parasta just nyt on kuitenkin rauhallinen ilta sohvanpohjalla poikaystävän kanssa. Viikonloppu tuli vietettyä pikkujouluja kavereiden kanssa viettäen risteilyllä ja olo on yllättäen ollut sen mukainen :-D Vanhuus ei tule yksin, kun juhlimisesta ei selviäkään niin helpolla kuin ennen. Kuitenkin maanantai lähti kuin lähtikin käyntiin, kohti uutta viikkoa! Ohjelmassa on vaikka mitä kaikkea kivaa treffiperjantaista lähtien, saa nähdä mitä tämä viikko tuo tullessaan :-) Joulukuu lähestyy kuitenkin väistämättä kovaa vauhtia, olenko ainut kuka ei millään malta odottaa vuoden parasta kuukautta?

Hauskaa viikkoa kaikille ihanille ♥ 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Copyright © 2015 · Designed by Pish and Posh Designs