December so far

Sunnuntaimoikat kaikille 

Mulla on takana taas pari vähän hiljaisempaa viikkoa, sillä iltapäivät on vietetty erittäin tehokkaasti töissä. Marras-joulukuu on kyllä bloggaajalle tosi surkeaa aikaa, ainakin jos tekee päivätöikseen jotakin muutakin kuin bloggailua :-D Kun on töissä nyt joulukiireiden vuoksi noin viisi päivää viikossa, ei paljoa jää aikaa valokuvailuun. Ja pitäähän ne vuorot olla aina siten, että valoisa aika kulutetaan kauppakeskuksen sisällä... Onneksi ollaan menossa koko ajan parempaan suuntaan, kun kohta alkaa jälleen päivät pitenemään!

Vaikka kiireinen olenkin ollut, onneksi niitä vapaapäiviäkin on löytynyt :-) Tältä mun joulukuu on näyttänyt tähän mennessä:
Kavereita on moikkailtu ja käyty yhdessä lounastamassa. Sateisella ja kylmällä säällä on niin ihanaa istahtaa hetkeksi sisälle sekä jutella kuulumisia kaverin kanssa kahvin tai ruuan kera.
Istuin pitkästä aikaa pari viikkoa takaperin kampaajan tuoliin ja vaaleammaksihan se reuhka meni :-) Olin vähän kahden vaiheilla, pistääkö tummempaa vai vaaleampaa, mutta vaalea vei sitten vaihtelun vuoksi voiton. Laitettiin reilusti raitoja ja pohjalle jätettiin vähän omaa väriäkin. Pituutta olisi suunnitelmissa kasvattaa lisää, saa nähä onnistunko!
Innostun aina vuoden pimeimpinä aikoina lukemisesta ihan uudella tavalla ja vapaaillat onkin tullut istuttua sohvan nurkassa pehmeiden vilttien alla nenä kiinni kirjassa, glögiä tai teetä juoden. Paras tapa rentoutua!
Mun viime lauantai oli joulutunnelmaa täynnä, sillä käytiin äidin ja mummin kanssa katsomassa rakkaan pikkusiskon joulukonserttia! Valon aika -konserttiinhan osallistuu Turun musiikkiluokat ja konservatorio ja uskokaa pois - on sen näkönenkin! Konsertti järjestetään joka toinen vuosi ja voin suositella lämpimästi kaikille, vaikkei perheenjäseniä lavalla olisikaan. Mä tykkäsin hurjasti 

Myös joulukoristeet on meidän kodissa löytäneet paikkansa, joulu on niin mun lempiaikaa koristeluidensa puolesta. Tän pimeyden keskellä ylimääräiset valot ovat niin tervetulleita!
Viime viikolla kävi lähetti koputtelemassa ovelleni paketti kourassa, sillä mun pakettini DefShopilta tuli perille! Paketista paljastui mieluisia ylläreitä, sillä Adidaksen kuteista olenkin ehtinyt haaveilla jo jonkin aikaa. Lauantaina mun kaverini tullessa kylään, herätti ylläoleva takki ihastusta hänessäkin :-D On muuten niin ihana kuosi!
Voiko olohousuja olla liikaa? Farkut ja tiukat pöksyt jäävät tosi usein ainakin meikällä kaapin perälle, sillä löytyy sitä muunlaisiakin arkihousuja käytettäviksi. Itse ainakin harmaa on kolahtanut viime aikoina aika mukavasti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Copyright © 2015 · Designed by Pish and Posh Designs