Uudet tuulet

Morjens kaikille ja hyvää sunnuntaita!  

Tulin nopeasti päivittelemään blogia ja kertomaan kuulumisia, kun jaksoin pitkästä aikaa avata koneen. Mulla on ollut koko tammikuu yhtä hullunmyllyä, tuntuu olevan jatkuvasti kiire johonkin! Nyt mulla oli pitkästä aikaa vapaapäivä ja olenkin koittanut ottaa siitä ilo irti. Hirveästi ei ole vapaahetkinä tehnyt mieli istuskella koneella, kun ne ovat nykyään mulle niin harvinaista herkkua.
Kuten viime vuoden puolella mainitsinkin, mua kutsui koulunpenkki takaisin tämän vuoden alusta pienen tauon jälkeen. Mulla ehti välivuosia kertyä puolisentoista ja tuli niin todettua, ettei se ollut mulle. Oon nauttinut ihan mielettömästi koulusta ja sitä on oppinut jollain tavoin arvostamaan, kun nuo välivuodet ei olleet mulle oikeen mitään herkkua.

Kuitenkin siihen työssäkäyntiin ja opiskelemattomuuteen ehti todella nopeasti tottua ja nyt kun koulua on aika lailla kolme viikkoa takana, voi todeta sen olleen aikamoista sopeutumista uusiin aikatauluihin. Mulla on joka päivä pakollisia oppitunteja aamukahdeksasta iltapäiväneljään saakka, joten voin sanoa istumalihasten olevan koetuksella! Koska tää koulu kestää vain vajaat pari vuotta ylioppilaspohjaisena tutkintona, se on tosiaankin tiivistetty aikamoiseen pakettiin :-D Ei pitäisi käydä aika tylsäksi.
Kaiken tämän uuden koulutohinan takia ja samalla töissä satunnaisesti käyneenä, oon ollut aika uuvuksissa, vaikka olo onkin onnellisempi kuin aikoihin. Paljoa en ole blogille jaksanut uhrata ajatuksia, mutta kai te nyt ymmärrätte :-) Vaatii pientä totuttelua tällaiseen rytmiin, ennen kuin saa myös tästä touhusta pikkuhiljaa kiinni. Ja valoisa aika riittää koulupäivien jälkeenkin.

Kuten kirjoista näkyy, Sosiaali -ja terveysalalle päädyin. Jos kaikki menee kuten pitäisi, olen valmistunut hammashoitajaksi vajaan kahden vuoden kuluttua! Ehkä mustakin saadaan vielä jonain päivänä se suuhygienisti.

Uusia ihanuuksia

Tsaukkis! 

Mainitsinkin jo aikaisemmin ohimennen Helsingin reissustani viime kuussa. Tehtiin pieni iltapäivän pituinen reissu pääkaupunkiin, suunnitelmissa oli lähinnä kierrellä kauppoja ja yrittää shoppailla joululahjoja. Joka-ikinen paikka oli tietenkin niin tukossa, että loppupeleissä meni hermo ruuhkiin ja jonottamiseen, eikä vaivauduttu tunkea sekaan joihinkin kauppoihin :-D

Turun henkkamaukasta sekä netistä oli eräs etsimäni mekko loppu haluamassani koossa, joten oli ihana ylläri löytää se Sellon H&M:stä! Lahjojen ja uuden mekon lisäksi tuli löydettyä jotain kivaa myös, no missä muuallakaan kuin VS:ltä!
Vaikka tiesin, etten tuskin tule ostamaan paljoa uudesta Helsingin myymälästä (kuka ihme maksaa esim. passikotelosta yli satasen? Ulkomaanreissu jenkkeihin, kiitos!), olihan se silti ihan mukava käydä vilkasemassa. Koko liikehän oli aivan tukossa, hyvä että sekaan mahtui - oltiinhan tietenkin perjantai-iltapäivästä liikkeellä. Mahduin kuitenkin sekaan hieman vilkuilemaan valikoimaa ja jotainhan sieltä mukaan tarttui!
Nimittäin uudet meikkipussukat! Toilettipussivalikoimani on kaivannut päivitystä (edellisestä kerrasta oli ehtinyt kulua, hupsistakeikkaa miltei puoli vuosikymmentä...), joten jo ennen Helsinkiin menoa tiesin, että Victorialta saattaisi löytyä kauniita yksilöitä. Ikoniset vaaleanpunaiset oli harmikseni jo loppu, mutta nämä mustat oli mielestäni aika tyylikkäät. Ehkä parikymppiselle naiselle käy nämä vähän paremmin, kuin kunnon pinkit :-D

Nauratti vähän muuten liikkeen hintataso - esimerkiksi laivalta ostetut kosmetiikat olivat useampia euroja edullisempia, kuin tuolla itse liikkeessä! Vissiin jouluostoksia miettien taktisesti nostaneet hintoja, hah.

Mitä tykkäilette mun uusista kaunokaisista?  Nää tuli piakkoin käyttöön ja kivoiksi on todettu!

First of the year

Vuoden ekat asukuvat, ollos hyvät! Otettiin kuvat aamupäivästä, mikä osoittautuikin aika hyväksi valinnaksi. Vain pari tuntia myöhemmin alkoikin jo kunnon lumipyry, joten tulipahan vähän nätimpiä kuvia ennen sitä! Kuitenkin asiaan: löysin kaapin perukoilta mun vähän käytetyt vaaleat farkut uudestaan ja olenkin parina päivänä eksynyt ne jalassa ulos. Tää on mulle aika iso juttu, sillä viihdyn hyvin harvoin farkuissa, varsinkin vaaleissa.

Olen kumman paljon tykästynyt tuohon mun vaaleaan hiustenväriin, sillä edellisestä kerrastani blondina on vuosia. Vaihtelu tosiaan virkistää!

Ps. Muistakaa käyttää heijastinta! Itse sain söpön pinkin pöllöni joululahjaksi, kyllä kelpaa :-D


Jeans bik bok
Jacket and pullover h&m
Scarf zara
Backbag fjällräven kåken
Shoes Skopunkten

First of 2016

Lämpimät moikat kaikille ja hyvää vuotta 2016! 

Ihan ensiksi, suuret pahoittelut radiohiljaisuudesta joulukuun lopulla. Jouluruuhkat töissä, pitkät päivät, Helsinkireissu, parit myöhäiset pikkujouluemännöinnit, jouluvalmistelujen jättäminen viime tippaan sekä mökkireissu uuden vuoden kunniaksi vei mun viimeisetkin energiat. Oli ihan pakko huilailla ja ottaa taukoa täältä blogin puolelta. Vuosi 2015 lopeteltiin ainakin meikäläisen puolesta aika täysillä ja tuli nautittua ainakin joka hetkestä. Toivottavasti teilläkin ihanilla on ollut ihana joulu sekä uusi vuosi, joillakin ehkä lomakin!

Kamera pysyi visusti kaapissaan viimeiset pari viikkoa, mutta hyviä uutisia! Talven pimeimmät päivät on nyt visusti takana päin ja koko ajan mennään kohti valoisampia iltapäiviä - lisää aikaa valokuvailulle! Kun mua kutsuu maanantaina pitkästä aikaa koulunpenkki ja osa illoista tullaan viettämään töissä, voi tämä tiivistynyt ohjelma vähän vaikeuttaa valoisan ajan kuvailua :-D Kyllä se siitä!

Kameran rullalta löytyi muutama kuva parilta viime viikolta, joten lätkästäämpäs ne tähän tekstin perään piristykseksi:
1. Piffillä!
2. Harvoin tulee juhlittua näin kalliilla pullolla, niin ei voinut kieltäytyä kun tarjottiin!
3. Intoilemassa uusista hienoista Adidas -kuteista!
4. Miten voikaan pieni määrä aurinkoa piristää?
#2015bestnine

Nyt on parina vuotena löytynyt mahdollisuus tsekata vuoden tykätyimmät kuvat, näitä on aina mukava muistella! Ainakin päättömiä selfieitä tullut jaettua :-D Filtterisuosikit ovat olleet vissiin lämpimänsävyisiä ja mansikoista tykännyt joku muukin, kuin minä.

Mites siellä ruudun takana, miten on vuosi startannut?

Copyright © 2015 · Designed by Pish and Posh Designs