First of 2016

Lämpimät moikat kaikille ja hyvää vuotta 2016! 

Ihan ensiksi, suuret pahoittelut radiohiljaisuudesta joulukuun lopulla. Jouluruuhkat töissä, pitkät päivät, Helsinkireissu, parit myöhäiset pikkujouluemännöinnit, jouluvalmistelujen jättäminen viime tippaan sekä mökkireissu uuden vuoden kunniaksi vei mun viimeisetkin energiat. Oli ihan pakko huilailla ja ottaa taukoa täältä blogin puolelta. Vuosi 2015 lopeteltiin ainakin meikäläisen puolesta aika täysillä ja tuli nautittua ainakin joka hetkestä. Toivottavasti teilläkin ihanilla on ollut ihana joulu sekä uusi vuosi, joillakin ehkä lomakin!

Kamera pysyi visusti kaapissaan viimeiset pari viikkoa, mutta hyviä uutisia! Talven pimeimmät päivät on nyt visusti takana päin ja koko ajan mennään kohti valoisampia iltapäiviä - lisää aikaa valokuvailulle! Kun mua kutsuu maanantaina pitkästä aikaa koulunpenkki ja osa illoista tullaan viettämään töissä, voi tämä tiivistynyt ohjelma vähän vaikeuttaa valoisan ajan kuvailua :-D Kyllä se siitä!

Kameran rullalta löytyi muutama kuva parilta viime viikolta, joten lätkästäämpäs ne tähän tekstin perään piristykseksi:
1. Piffillä!
2. Harvoin tulee juhlittua näin kalliilla pullolla, niin ei voinut kieltäytyä kun tarjottiin!
3. Intoilemassa uusista hienoista Adidas -kuteista!
4. Miten voikaan pieni määrä aurinkoa piristää?
#2015bestnine

Nyt on parina vuotena löytynyt mahdollisuus tsekata vuoden tykätyimmät kuvat, näitä on aina mukava muistella! Ainakin päättömiä selfieitä tullut jaettua :-D Filtterisuosikit ovat olleet vissiin lämpimänsävyisiä ja mansikoista tykännyt joku muukin, kuin minä.

Mites siellä ruudun takana, miten on vuosi startannut?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Copyright © 2015 · Designed by Pish and Posh Designs