Uusia ihanuuksia

Tsaukkis! 

Mainitsinkin jo aikaisemmin ohimennen Helsingin reissustani viime kuussa. Tehtiin pieni iltapäivän pituinen reissu pääkaupunkiin, suunnitelmissa oli lähinnä kierrellä kauppoja ja yrittää shoppailla joululahjoja. Joka-ikinen paikka oli tietenkin niin tukossa, että loppupeleissä meni hermo ruuhkiin ja jonottamiseen, eikä vaivauduttu tunkea sekaan joihinkin kauppoihin :-D

Turun henkkamaukasta sekä netistä oli eräs etsimäni mekko loppu haluamassani koossa, joten oli ihana ylläri löytää se Sellon H&M:stä! Lahjojen ja uuden mekon lisäksi tuli löydettyä jotain kivaa myös, no missä muuallakaan kuin VS:ltä!
Vaikka tiesin, etten tuskin tule ostamaan paljoa uudesta Helsingin myymälästä (kuka ihme maksaa esim. passikotelosta yli satasen? Ulkomaanreissu jenkkeihin, kiitos!), olihan se silti ihan mukava käydä vilkasemassa. Koko liikehän oli aivan tukossa, hyvä että sekaan mahtui - oltiinhan tietenkin perjantai-iltapäivästä liikkeellä. Mahduin kuitenkin sekaan hieman vilkuilemaan valikoimaa ja jotainhan sieltä mukaan tarttui!
Nimittäin uudet meikkipussukat! Toilettipussivalikoimani on kaivannut päivitystä (edellisestä kerrasta oli ehtinyt kulua, hupsistakeikkaa miltei puoli vuosikymmentä...), joten jo ennen Helsinkiin menoa tiesin, että Victorialta saattaisi löytyä kauniita yksilöitä. Ikoniset vaaleanpunaiset oli harmikseni jo loppu, mutta nämä mustat oli mielestäni aika tyylikkäät. Ehkä parikymppiselle naiselle käy nämä vähän paremmin, kuin kunnon pinkit :-D

Nauratti vähän muuten liikkeen hintataso - esimerkiksi laivalta ostetut kosmetiikat olivat useampia euroja edullisempia, kuin tuolla itse liikkeessä! Vissiin jouluostoksia miettien taktisesti nostaneet hintoja, hah.

Mitä tykkäilette mun uusista kaunokaisista?  Nää tuli piakkoin käyttöön ja kivoiksi on todettu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Copyright © 2015 · Designed by Pish and Posh Designs